خراسان جنوبی 1350 نیروگاه خورشیدی و بادی را به شبکه سراسری متصل کرد
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی گفت: خراسان جنوبی به عنوان یکی از پیشتازان توسعه انرژی های تجدیدپذیر در کشور، هم اکنون بیش از 1350 نیروگاه خورشیدی و بادی را به شبکه سراسری برق متصل کرده است.

مهدی دادگر، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی در گفت وگو با خبرنگار تسنیم در بیرجند با اشاره به توسعه چشمگیر زیرساختهای انرژیهای تجدیدپذیر در استان افزود: تاکنون بالغ بر 1350 نیروگاه خورشیدی و بادی در قالب نیروگاههای خانگی، صنعتی، اداری و مزارع بزرگ خورشیدی و بادی به شبکه سراسری برق متصل شدهاند.
وی افزود: مجموع ظرفیت این نیروگاهها بالغ بر 54 مگاوات است که برق تولیدی آنها به طور کامل به شبکه تحویل داده میشود.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون، در قالب مزارع خورشیدی، 7 مگاوات نیروگاه جدید شامل سه مزرعه 3، 3 و یک مگاواتی به شبکه متصل شده اند که از دو مورد اول با سرمایه گذاری خارجی شکل گرفته است.
دادگر خاطرنشان کرد: با اقدامات انجام شده از ابتدای سال تا کنون، مجموع پروانه های صادره در استان برای احداث نیروگاه بادی و خورشیدی به 1400 مگاوات رسیده است.
اولین شهرک انرژی خورشیدی در خراسان جنوبی در مسیر بهرهبرداری
دادگر یکی از اقدامات برجسته در استان را ایجاد اولین شهرک تخصصی انرژی خورشیدی عنوان کرد و گفت: این شهرک با ظرفیت 15 مگاوات و شامل 110 قطعه برای 110 سرمایهگذار، به همت شرکت شهرکهای صنعتی استان راهاندازی شده و تعدادی از نیروگاههای این شهرک نیز به زودی به شبکه سراسری متصل خواهند شد.
توسعه طرحهای "تولید در توزیع" با حمایت وزارت نیرو
وی با قدردانی از حمایتهای وزارت نیرو اظهار کرد: طرح "تولید در توزیع" نیز در استان با جدیت دنبال میشود و شرکت مجری از طریق ساتبا معرفی و در 25 زمین 3 مگاواتی (درمجموع 75 مگاوات)، اقدامات اجرایی خود را آغاز نموده است.
همچنین سرمایه گذار توانمندی برای ساختگاههایی در زیرکوه، فردوس، دیهوک و طبس بالغ بر 50 مگاوات در دست اجرا دارد.
دادگر گفت: اصلاحیه نرخ خرید تضمینی برق از نیروگاههای تجدیدپذیر که در پایان سال گذشته ابلاغ شد، نقش مهمی در افزایش رغبت سرمایهگذاران ایفا کرد و اکنون شاهد جهش چشمگیری در اجرای پروژههای خورشیدی و بادی در استان هستیم.
انتهای پیام/258