سردار غیبپرور کیست؟
سردار غلامحسین غیب پرور، جانشین فرمانده کل سپاه در قرارگاه مرکزی امنیتی امام علی(ع) به علت عوارض شیمیایی ۸ سال جنگ تحمیلی به شهادت رسید.

سردار غلامحسین غیب پرور، جانشین فرمانده کل سپاه در قرارگاه مرکزی امنیتی امام علی(ع) به علت عوارض شیمیایی ۸ سال جنگ تحمیلی به شهادت رسید.
کد خبر: 724386 | ۱۴۰۴/۰۴/۲۵ ۱۲:۰۵:۰۰
سردار غلامحسین غیب پرور، جانشین فرمانده کل سپاه در قرارگاه مرکزی امنیتی امام علی(ع) به علت عوارض شیمیایی ۸ سال جنگ تحمیلی به شهادت رسید.
سردار غلامحسین غیب پرور کیست؟
سردار غلامحسین غیب پرور، متولد سال ۱۳۴۱ در شیراز، فعالیتهای انقلابی خود را از دوران دانشآموزی و همزمان با اوجگیری مبارزات مردمی علیه رژیم پهلوی آغاز کرد و در خاطرات خود از اخراجش از مدرسه به علت پخش اعلامیههای انقلابی یاد میکرد.
آنطور که خودش میگوید: «هیچ مسجدی برای من مسجد محمدی پشت بیمارستان شیراز نمیشود، مسجدی با دنیایی از خاطره».
خاطرات او از این ایام به سال ٥٦ برمیگردد که بهخاطر شعارنویسی روی دیوارها همراه ١٣ نفر از دوستانش از مدرسه اخراج میشوند و دیگر مانعی برای مبارزات انقلابی سد راهشان نمیماند.
گروه ١٣نفرهای که به گفته او خیلیهاشان مثل احسان نداقی با مشتهای گرهکرده شهید و جمعیشان لندننشین شدند.
او در دوران هشت سال دفاع مقدس نیز به عضویت در لشکر ١٩ فجر شیراز درآمد.
در این دوران، وی مسئولیتهایی همچون آموزش عقیدتی سیاسی، محور مهندسی رزمی و فرماندهی یگانهای عملیاتی را در لشکر ۱۹ فجر برعهده داشت و پس از جنگ نیز در حوزههای آموزش، فرماندهی و ساماندهی نیروهای جهادی و مردمی نقشآفرینی کرد.
اخراج او از مدرسه مانع تحصیل غیبپرور نشد و او دکترای مطالعات استراتژیک خود را از دانشگاه امام حسین (ع) سپاه پاسداران گرفت.
غیبپرور اوایل دهه ٨٠ مسئولیت آموزشی نیروی زمینی سپاه را برعهده گرفت و پس از آن تا سال ٨٥ فرمانده لشکر ٢٥ کربلا در مازندران شد.
پس از سال ٨٥ به مدت دو سال فرماندهی لشکر ١٩ فجر در فارس را برعهده گرفت و با ادغام نیروی مقاومت و زمینی، به فرماندهی سپاه استان فارس منصوب شد و بیش از ١١ سال در این منصب به خدمت پرداخت.
از جمله اقدامات برجسته این شهید والامقام، برگزاری کنگره بزرگ سرداران و شهدای فارس، همایش عظیم بسیجیان در سال ۹۷ با حضور رهبر معظم انقلاب در ورزشگاه آزادی و خدمات بیبدیل در مناطق محروم از جمله جزیره هنگام است که همواره مورد قدردانی مردم قرار گرفت.
وی در آذرماه ۱۳۹۴، پس از شهادت سردار حسین همدانی، فرماندهی قرارگاه امام حسین (ع) را برعهده گرفت و یک سال بعد، با حکم رهبر معظم انقلاب، به عنوان رئیس سازمان بسیج و جانشین فرمانده کل سپاه در امور بسیج منصوب شد.
پس از پایان این مأموریت، سردار غیبپرور تا پایان عمر با برکتش، به عنوان جانشین فرمانده کل سپاه در قرارگاه مرکزی امنیتی امام علی (ع) به خدمت صادقانه در مسیر انقلاب اسلامی ادامه داد.
سوابق سردار غلامحسین غیب پرور
سردار غلامحسین غیب پرور از رزمندگان نامآشنای جبهههای نبرد حق علیه باطل بود که در طول خدمت خود، مسئولیتهای متعددی از جمله فرماندهی سپاه فجر فارس، فرماندهی لشکر ۲۵ کربلا در مازندران، فرماندهی لشکر ۱۹ فجر و جانشینی تیپ حضرت احمد بن موسی (ع) را عهدهدار بود.
این فرمانده محبوب و رسانهای، همواره در کنار مردم و دغدغهمند مسائل معیشتی و فرهنگی اقشار مختلف جامعه بود و تلاشهای خستگیناپذیرش در عرصههای مختلف، نام او را در زمره سرداران ماندگار انقلاب اسلامی قرار داد.
مواضع سردار غلامحسین غیب پرور
اینکه برخی میپندارند راه و مسیر انقلاب تمام شده یا اینکه میتوان این مسیر را به عقب بازگرداند، ذهنیتی اشتباه است و هرگز اینگونه نخواهد شد./ خبرگزاری ایرنا، مهر ٩٥.
تنها در دو صورت دشمنی ما و آمریکا به پایان میرسد، نخستین شرط، مسلمان و مقلد مقام معظم رهبریشدن رئیسجمهور آمریکا و سران اروپا و راه دوم دستبرداشتن ایران از اسلام و انقلاب اسلامی است./ خبرگزاری ایسنا، دی ٩٣
گرانی و بیکاری در این کشور وجود دارد، اما برخی میخواهند بهگونهای وضعیت را جلوه دهند که باید بهدنبال منجی بگردند./ خبرگزاری مهر، اردیبهشت ٩٢
هیچکس با موسیقی فاخر مخالف نیست، اما بعضی از کنسرتها، موسیقی فاخر نیست، مطربگری است، عدهای که در دوران گذشته تار و تنبک داشتند، حالا لباسشان و ظاهر را عوض کردهاند و با همان تار و تنبک آمدهاند که موسیقی برگزار کنند...
ما مرید علما هستیم، تاکنون یک نفر از علما رفتار وزارت ارشاد را تأیید نکردهاند./ پایگاه اطلاعرسانی بسیج نیریز، آبان ٩٣.
نمیخواهم قضایا را سیاسی کنم، اما این افرادی که حقوقهای نجومی میگیرند و در ادارات ظلم کردند، کارشان کمتر از داعش نیست./ سایت خبری عصر ایران، مرداد ٩٥.
عملکرد چهار مدیر زالوصفت و نمکبهحرام را که حقوق نجومی دریافت میکردند، به پای انقلاب ننویسید./ خبرگزاری تسنیم، تیر ٩٥
اگر ما نسبت به مسائل سوریه بیتفاوت باشیم نمیتوانیم جوابگوی پیامبر (ص)، امام علی (ع) و حسینبنعلی (ع) در روز قیامت باشیم./ پایگاه خبری صراطنیوز، اردیبهشت ٩٣.
امروز دشمن بهشدت پیچیدهتر از گذشته عمل میکند و در جنگ نرم مرزها را درنوردیده و وارد منازل و اتاقهای ما شده است./ سایت خبری شیرازه، آبان ٩٣.
تشخیص قوی، بهموقع و به اندازه عملکردن از دیگر خصوصیتهای مدیریت جهادی است.