خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

چند انتصاب جدید در ساترا و یک انتصاب در رادیو

تسنیم | فرهنگی و هنری | چهارشنبه، 25 تیر 1404 - 11:53
مراسم تودیع و معارفه چند تن از مدیران ساترا امروز برگزار شد و طی حکمی از مدیر شبکه رادیویی تهران، علیرضا داودی به عنوان قائم مقام شبکه و مدیر گروه تاریخ و معارف منصوب شد.
امور،مديركل،اداري،سازمان،محتوايي،حكم،مراسم،رسانه،مدير،مالي،س ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم، مراسم تودیع و معارفه چند تن از مدیران ساترا با حضور حیدر فرزانه قائم‌مقام معاون مالی و سرمایه انسانی سازمان صدا و سیما، جواد رمضان‌نژاد رئیس ساترا و جمعی از مدیران این سازمان امروز چهارشنبه 25 تیرماه در ساترا برگزار شد.
در این مراسم و در احکامی جداگانه علی مهرگان به‌عنوان مدیرکل صدور مجوز و امور رسانه‌ها، مهدی امینی به‌عنوان مدیرکل امور اداری و مالی و ابراهیم افشارپور به‌عنوان مدیر امور اداری این سازمان منصوب شدند.
پیش از این حسین زارعی به‌عنوان مدیرکل صدور مجوز و امور رسانه‌ها، حسن طرازنده به‌عنوان مدیرکل امور اداری و مالی و عباس باقری‌پور به‌عنوان مدیر امور اداری ساترا فعالیت داشتند که رئیس ساترا در پایان این مراسم از ایشان تقدیر و قدردانی کرد.
همچنین علیرضا داودی قائم‌مقام شبکه رادیویی تهران شد.
در حکم رضا کوچک‌زاده تهمتن بر بهره‌گیری از ظرفیت‌های محتوایی و انسانی برای بازطراحی ساختارهای برنامه‌ای با هدف تبیین دقیق‌تر تحولات سیاسی–اجتماعی معاصر، تقویت گفتمان انقلاب اسلامی و ارتقاء آگاهی راهبردی مخاطبان تأکید شده است.
علیرضا داودی، دانش‌آموخته دکتری علوم سیاسی و استاد دانشگاه، از چهره‌های شناخته‌شده در حوزه تحلیل سیاسی، مطالعات رسانه‌ای و جنگ های ترکیبی و شناختی است.
وی که نویسنده اولین دایره المعارف تکنیک های رسانه ای در جنگ های ترکیبی است، پیش از این مسئولیت‌هایی چون مدیر پایش فضای مجازی در معاونت سیاسی رسانه ملی و مدیرکل اخبار خارجی سازمان صداوسیما را بر عهده داشته و از تجربه بالایی در حوزه سیاست‌گذاری محتوایی برخوردار است.
در حکم صادره، روایت هوشمندانه تاریخ انقلاب اسلامی، طراحی برنامه‌های تحلیلی-معارفی متناسب با مخاطبان نخبگانی و عمومی، و بازنمایی الگوهای ایثار، مقاومت و استقلال از جمله مأموریت‌های کلیدی قائم‌مقام جدید شبکه رادیویی تهران عنوان شده است.
همچنین بر تشکیل اتاق‌های فکر فعال با حضور کارشناسان رسانه، نخبگان حوزوی و دانشگاهی برای جهت‌دهی به تولیدات محتوایی و تقویت هم‌افزایی گروه‌های برنامه‌ساز تأکید شده است.
در این حکم از زحمات پیام امیری در دوران تصدی این مسئولیت قدردانی به عمل آمده است.
انتهای پیام/