خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فاز اول پروژه ستاری ـ فهمیده آبان‌ماه به بهره‌برداری می‌رسد

مهر | اجتماعی و حوادث | چهارشنبه، 25 تیر 1404 - 10:40
معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران گفت: فاز اول پروژه ستاری ـ فهمیده در مرحله بتن‌ریزی است و این محور تا آبان به بهره‌برداری می‌رسد.
پروژه،فاز،تهران

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس شعبانی، معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران درباره آخرین وضعیت پروژه ستاری-فهمیده اظهار کرد: پروژه ستاری-فهمیده به سمت کرج ۳ فاز افتتاح دارد.
اولین فاز آن آبان ماه به بهره برداری می‌رسد.
وی ادامه داد: محور شمالی-جنوبی پروژه ستاری-فهمیده در اتوبان تهران کرج در حال انجام است.
شعبانی با اشاره به دو فاز بعدی پروژه خاطرنشان کرد: فاز دوم این پروژه تا پایان سال و فاز سوم آن هم در بهار سال آینده به بهره برداری می‌رسد.
معاون شهردار تهران در خصوص آخرین وضعیت پیشرفت پروژه گفت: در فاز اول پروژه و در محور شمالی-جنوبی اتوبان تهران-کرج همه تیرها افتاده و ستون‌ها را زده ایم و در حال بتن‌ریزی هستیم.