خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مدیرعامل سفیر گفتمان: رقم استقلال نصف مبلغ پیشنهادی شهرکرد بود

تسنیم | ورزشی | چهارشنبه، 25 تیر 1404 - 10:29
مدیرعامل باشگاه سفیر گفتمان تهران معتقد است که باشگاه استقلال تمایلی جدی برای خرید امتیاز تیم فوتسال سفیر گفتمان نشان نداد.
باشگاه،فوتسال،امتياز،ليگ،تسنيم،گفتمان،سفير

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، مدیران باشگاه سفیر گفتمان تهران به دلیل بحران مالی که در مجموعه مالکیت این باشگاه شکل گرفت، قید تیمداری در لیگ برتر فوتسال را زدند و پس از تلاش‌های ناکام برای جذب حامی مالی، اعلام کردند که امتیاز خود را واگذار می‌کنند.
با اعلام محمد فائقی مدیرعامل باشگاه سفیر گفتمان در گفت‌وگو با تسنیم، امتیاز تیم فوتسال این باشگاه به «جواد الائمه شهرکرد» واگذار شد و سفیری‌ها به‌جای این تیم در رقابت‌های لیگ دسته اول فوتسال به میدان می‌روند.
فائقی در این باره به خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم گفت: مدیران باشگاه «جواد الائمه» به شدت پیگیر کار بودند.
با توجه به اینکه امتیاز کراپ الوند از قزوین خارج نشد، آنها احتمال کمی می‌دادند که اداره کل ورزش و جوانان تهران با خروج امتیاز ما از تهران موافقت کنند.
تیم خواهان مشهد هم با من صحبت نکرد.
وی در مورد پیشنهاد باشگاه استقلال برای در اختیار گرفتن امتیاز سفیر گفتمان در لیگ برتر فوتسال تصریح کرد: باشگاه استقلال رقم خیلی پایینی پیشنهاد کرد که این رقم، نصف مبلغ پیشنهادی شهرکرد بود.
آنها فقط یک بار مذاکره کردند و بیشتر به دنبال «مُفت‌خری» بودند!
به نظرم با ادامه روند فعلی، هیچ باشگاه خصوصی در فوتسال نخواهیم داشت.
فصل جدید لیگ برتر فوتسال از روز دوم مرداد آغاز می‌شود.
انتهای پیام/