خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بازار حلقه مفقوده تولیدات بانوان کارآفرین

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 25 تیر 1404 - 10:13
نماینده ولی فقیه در استان همدان با اشاره به دغدغه های بانوان کارآفرین، بازار را حلقه مفقوده تولید آن ها دانست و بر لزوم حمایت از فروش محصولات تأکید کرد.
همدان،توليد،كارآفرين،ثروت،بانوان،زندگي،شعباني،عادلانه،انتهاي

به گزارش خبرگزاری تسینم از همدان، آیت‌الله حبیب‌الله شعبانی موثقی در آیین گشایش نمایشگاه توانمندی‌های بانوان کارآفرین استان همدان گفت: اگر بستر فروش و عرضه محصولات به‌درستی فراهم شود، بانوان تولیدکننده استان در زمینه تولید هیچ‌گونه مشکلی نخواهند داشت.
وی با اشاره به سال‌ها همراهی با دغدغه‌های بانوان کارآفرین، افزود: آن‌ها در سخت‌ترین شرایط نیز پای کار بوده‌اند و امروز احساس تکلیف کردم به جای شنیدن مشکلات، حمایت خود را اعلام کنم.
نماینده ولی‌فقیه در همدان، توزیع عادلانه ثروت را مهم‌تر از تولید آن دانست و گفت: از دیدگاه اسلامی و قرآنی نیز، آنچه اهمیت دارد فقط تولید ثروت نیست، بلکه توزیع عادلانه آن است.
بنابراین مدیری موفق است که از تمرکز ثروت در دست عده‌ای معدود جلوگیری کرده و بستر بهره‌مندی تمام اقشار را فراهم کند.
آیت الله شعبانی اظهار کرد: بارها دیده‌ام که یک بانوی کارآفرین، با راه‌اندازی کسب‌وکاری کوچک در محله‌ای محروم، چگونه سطح زندگی اقتصادی آن منطقه را متحول کرده است.
بنابراین این حرکت‌های ارزشمند باید حمایت شوند و شایستگان گمنام عرصه تولید در مناطق کم‌برخوردار، دیده و تقویت شوند.
وی بیان کرد: برای همه شما عزیزان، از خداوند متعال، برکت، گشایش در رزق، آرامش در زندگی، و توفیق روزافزون در کسب‌وکار مسئلت دارم، ان‌شاءالله بازار پررونق، زندگی پرخیر، و عاقبتی نیکو در انتظار همه شما باشد.
به گزارش تسنیم، علاقه‌مندان می‌توانند هر روز از ساعت 16 تا 22 با حضور در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی همدان واقع در میدان فرودگاه، انتهای بلوار دباغیان از غرفه‌های این نمایشگاه بازدید کنند.
انتهای پیام/