خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تکذیب درخواست ترامپ برای حمله به مسکو و سنت‌پترزبورگ - تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | چهارشنبه، 25 تیر 1404 - 10:12
سخنگوی کاخ سفید ادعای روزنامه "فایننشال تایمز" درباره توصیه رئیس جمهور آمریکا به همتای اوکراینی خود برای حمله به مسکو و سنت پترزبورگ را تکذیب کرد و دونالد ترامپ نیز به نوبه خود گفت: «زلنسکی هرگز نباید به مسکو حمله کند».
اوكراين،مسكو،جمهور،رئيس،حمله،آمريكا،گزارش،دوربرد،فايننشال

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «نووستی»، کارولین لیویت، سخنگوی کاخ سفید، شب گذشته، سه‌شنبه، اعلام کرد که دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، برخلاف ادعای روزنامه "فایننشال تایمز"، هرگز به ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین توصیه نکرده که به مسکو و سنت‌پترزبورگ حمله کند.
لیویت در بیانیه‌ای در این باره توضیح داد: «فایننشال تایمز به خاطر تحریف اظهارات مقامات آمریکایی، آنهم تنها برای افزایش تعداد بازدید کنندگان در حالی که روزنامه‌اش در حال مرگ است، بسیار بدنام است.»
سخنگوی کاخ سفید یادآور شد که رئیس جمهور ترامپ صرفاً از زلنسکی سوالی پرسیده و هرگز حمله اوکراین به شهرهای مسکو و سنت‌پترزبورگ را تشویق نکرده است.
در این بیانیه همچنین تاکید شده که رئیس جمهور آمریکا «به طور خستگی‌ناپذیر» برای حل و فصل مناقشه اوکراین از راه‌های مسالمت آمیز تلاش می‌کند.
ترامپ به اوکراین در مورد حملات به مسکو هشدار داد
در این رابطه، دونالد ترامپ نیز شب گذشته در جمع خبرنگاران در کاخ سفید اعلام کرد که ولودیمیر زلنسکی نباید هرگز از حمله به مسکو صحبت کند.
رئیس جمهور آمریکا گفت: "او (زلنسکی) نباید مسکو را هدف قرار دهد."
ترامپ تاکید کرد که او از هیچ یک از طرفین درگیری اوکراین حمایت نمی‌کند و تنها خواستار پایان این جنگ وحشتناک است.
رئیس جمهور آمریکا همچنین یادآور شد که واشنگتن قصد ندارد موشک‌های دوربرد به کی‌یف تحویل دهد.
او در پاسخ به سوالی در این خصوص گفت: «خیر، ما قصد انجام چنین کاری را نداریم."
روز گذشته روزنامه "فایننشال تایمز" گزارش داده بود که ترامپ از اوکراین خواسته تا حملات عمیق به خاک روسیه را تشدید کند و از زلنسکی پرسیده است که آیا در صورت ارائه سلاح‌های دوربرد توسط ایالات متحده، او می‌تواند به مسکو حمله کند.
علاوه بر این، گفته شده بود که موشک‌های دوربرد ATACMS ممکن است در بسته جدید کمک نظامی آمریکا به اوکراین گنجانده شوند.
در واکنش به این گزارش، دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین نیز امکان جعلی بودن گزارش این نشریه آمریکایی درباره صحبت ترامپ با زلنسکی درباره حمله به مسکو را بعید ندانسته و گفت: « این نخستین بار نیست که چنین لفاظی‌ها در نشریات ظاهر می‌شود که معمولاً جعلی بوده و واقعیت ندارند.»
انتهای پیام/