خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

طارمی در میان نامزدهای بهترین بازیکن دور سوم انتخابی جام جهانی 2026

تسنیم | ورزشی | چهارشنبه، 25 تیر 1404 - 09:52
مهاجم تیم ملی فوتبال ایران که در مرحله سوم انتخابی جام جهانی 2026 در قاره آسیا 10 گل به ثمر رساند، یکی از 12 بازیکن برتر این دور به شمار می رود.
بازيكن،جام،جهاني،ملي،تيم،2026،طارمي

به گزارش خبرگزاری تسنیم، با پایان دور سوم مرحله انتخابی جام جهانی فوتبال 2026، کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC) از کاربرانش خواست تا بهترین بازیکن این مرحله را انتخاب کنند که مهدی طارمی از ایران، یکی از 12 نامزد برترین بازیکن به شمار می‌رود.
سایت AFC درباره مهاجم تیم ملی کشورمان نوشت: «مهدی طارمی بار دیگر ثابت کرد که در میان بهترین مهاجمان آسیاست.
او با عملکرد درخشان خود به تیم ملی ایران کمک کرد تا برای چهارمین دوره متوالی، به مسابقات جام جهانی صعود کند.
مهاجم 32 ساله تیم ملی نه تنها پنج گل زد تا به‌صورت مشترک در میان بهترین گلزنان دور سوم قرار بگیرد، بلکه چهار گل نیز برای هم‌تیمی‌های خودش ساخت».
یزن النعیمات از اردن، اوله رومنی از اندونزی، تاکفوسا کوبو از ژاپن، اوتکیر یوسوپوف از ازبکستان، هیونگ‌مین سون از کره جنوبی، فابیو لیما از امارات، اکرم عفیف از قطر، عزیز بهیچ از استرالیا، ایمن حسین از عراق، محسن الغسانی از عمان و حسن التمبکتی از عربستان، سایر نامزدهای بهترین بازیکن دور سوم انتخابی جام جهانی 2026 هستند.
برای شرکت در این نظرسنجی اینجا را کلیک کنید.
انتهای پیام/