خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تولید 87 هزار تن سازه برای میادین پارس جنوبی در ایزوایکو

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 25 تیر 1404 - 09:12
مدیرعامل شرکت کشتی سازی و صنایع فراساحلی ایران (ایزوایکو) از نقش کلیدی این شرکت در تحقق اقتصاد دریاپایه خبر داد و گفت: ایزوایکو در شرایط تحریم، با انجام تعمیرات شناورها و سکوهای نفتی در داخل کشور، از خروج ارز جلوگیری کرده است.
ايزوايكو،توليد،شركت،كشور،جعفري،برق،تن،اشاره،ايران،فراساحلي،ا ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، سعید جعفری مدیرعامل شرکت کشتی‌سازی و صنایع فراساحلی ایران (ایزوایکو)، در نشست تخصصی با خبرنگاران در بندرعباس اظهار داشت: ایزوایکو به‌عنوان بزرگ‌ترین زیرساخت دریایی کشور، با اجرای سیاست‌های کلان اقتصاد دریاپایه که توسط مقام معظم رهبری ابلاغ و به وزارت صمت و سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) محول شده، نقش محوری در توسعه این حوزه ایفا می‌کند.
وی با گرامیداشت یاد شهدای دفاع مقدس، گفت: جنگ تحمیلی نشان داد که همبستگی مردم ایران در بحران‌ها بی‌نظیر است در آن ایام، متخصصان ایزوایکو با وجود تعطیلی بسیاری از مراکز، پروژه‌های کلیدی نفتکش را به اتمام رساندند تا زنجیره تولید و صادرات کشور حفظ شود.
جعفری با اشاره به سابقه فعالیت ایزوایکو از سال 1350 و تأسیس شرکت کشتی‌سازی خلیج فارس در سال 1352، افزود: این شرکت از سال 1380 به‌عنوان منطقه ویژه اقتصادی کشتی‌سازی شناخته شد که امکان واردات تجهیزات، صادرات شناورها و جذب متخصصان خارجی را تسهیل کرد.
مدیرعامل ایزوایکو با تشریح توانمندی‌های فنی شرکت، اظهار داشت: ایزوایکو با حوض خشک 500 متری، بزرگ‌ترین حوض تعمیراتی کشور، توانایی ساخت و تعمیر شناورهای تا 320 هزار تن (معادل 2.5 میلیون بشکه نفت) را دارد و تاکنون میزبان شناورهای عظیم VLCC و ULCC بوده است.
همچنین، با 5 سامانه به‌آب‌اندازی و 3000 متر دیواره پهلوگیری، از زیرساخت‌های منحصربه‌فرد منطقه برخورداریم.
وی از تولید 87 هزار تن سازه فراساحلی برای میادین پارس جنوبی، هنگام و فروزان و تأمین 40 درصد سکوهای نفتی و گازی کشور خبر داد و گفت: ایزوایکو در شرایط تحریم، با انجام تعمیرات شناورها و سکوهای نفتی در داخل کشور، از خروج ارز جلوگیری کرده است.
جعفری با اشاره به برنامه‌های توسعه‌ای، افزود: در حال مذاکره برای مشارکت در 7 پروژه فشارافزایی پارس جنوبی با ارزش 35 میلیارد دلار هستیم که می‌تواند اشتغال شرکت را تا 5000 نفر افزایش دهد همچنین، با رشد 8 درصدی تولید در سه‌ماهه نخست 1403، پذیرش 25 شناور برای تعمیرات و هدف‌گذاری تولید 60 هزار تن با ارزش مالی 9000 میلیارد تومان در سال جاری را دنبال می‌کنیم.
وی با تأکید بر همکاری با بخش خصوصی، گفت: پیشنهادهایی برای واگذاری بهره‌برداری برخی یاردها و سهام محدود دریافت شده که نیازمند مجوز هیئت وزیران است.
همچنین، فرآیند جذب نیروی جدید با اولویت نیروهای بومی هرمزگان آغاز شده است.
جعفری در پایان با اشاره به چالش قطعی برق، از همکاری با سازمان برق منطقه‌ای و مشارکت در پروژه‌های تولید برق خورشیدی و بادی با ایدرو برای تأمین انرژی پایدار خبر داد و از رسانه‌ها خواست با اطلاع‌رسانی دقیق، از توانمندی‌های ملی ایزوایکو در برابر تحریف و غفلت رسانه‌ای صیانت کنند.
انتهای پیام/864