خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تمایلی به مازوت سوزی 16 نیروگاه کشور نداریم/ باید شرایط را درک کرد

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 24 تیر 1404 - 20:53
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور گفت: ما به عنوان متولی سازمان حفاظت محیط زیست تمایل نداریم 16 نیروگاه کشور مازوت سوزی داشته باشند اما باید شرایط کشور را درک کنیم.
محيط،اراك،كشور،آلودگي،شرايط،كاهش،زيست،مركزي،جهت،مازوت،كارگرو ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، شینا انصاری، رئیس حفاظت محیط زیست کشور عصر امروز در کارگروه کاهش آلودگی هوای استان مرکزی با اشاره به نگاه ویژه استاندار مرکزی به موضوعات محیط زیستی گفت: استان مرکزی در طول سال‌ها به جهت توسعه ناپایدار و وواگذاری‌های بیش از ظرفیت اکولوژیک موجب شده وضعیت شکننده و آسیب پذیری را به لحاظ محیط زیستی داشته باشد.
وی افزود: اقدامات خوبی در استان مرکزی در راستای توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر انجام شده که قابل تقدیر است اما واقعیت این است که سال گذشته مازوت سوزی زودتر از موعد مقرر در اراک آغاز و گزارشی در دولت ارائه شد، اما قبل از آن استاندار مرکزی مازوت سوزی را به عنوان یکی از موضوعات با حساسیت بالایی مطرح کردند که رئیس جمهور نسبت به این موضوع نقد داشتند و این مهم در کارگروه ملی کاهش آلودگی هوا مصوب شد اما به واسطه شرایط کشور قطع مازوت سوزی امکان نداشت.
انصاری تصریح کرد: ما به عنوان متولی سازمان حفاظت محیط زیست تمایل نداریم 16 نیروگاه کشور مازوت سوزی داشته باشند اما باید شرایط کشور را درک کنیم، ما با دولت یک پیکره هستیم و تصمیماتی که گرفته می‌شود باید در ظرف زمانی و واقعیت‌ها باشد و شرایط را درک کنیم به ویژه اکنون که جنگ را پشت سر گذاشتیم و با توجه به شرایط کشور نگاه ما باید به مسائل و شرایط فعلی باشد.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور عنوان کرد: ما در سازمان حفاظت محیط زیست کشور این اطمینان را می‌دهیم که تمام تلاش خود را در جهت کاهش آلودگی هوا به کار خواهیم گرفت به ویژه در کلانشهر اراک که به عنوان منطقه سکونت‌گاهی تحت تاثیر آلایندگی‌ها قرار دارد، اما در شرایط فعلی کشور که با ناترازی مواجه هستیم شاید نتوانم قول مساعد دهیم اما قول می‌دهیم موضوعاتی مانند ضریب تهویه کم شهر به جهت استقرار صنایع در جهت باد نیز برای کلانشهر اراک بررسی و مستنداتی تهیه شود و با عدله در کارگروه ملی کاهش آلودگی هوا مصوب شود.
وی ادامه داد: باید ببینیم شرایط اراک در شش ماه دوم سال به چه صورت است اما تاکید ما این است از سوخت‌های مناسب در نیروگاه شازند استفاده شود، ابتدا باید اولویت‌بندی در توزیع سوخت مناسب و‌ کم سولفور انجام و وضعیت کلانشهر اراک بررسی و تصمیمات لازم اخذ شود.
جلسات مربوط به سوخت ال پی جی برگزار شده اما مجدد باید این جلسه برای شهر اراک برگزار شود، مطمئن باشید در تیم حفاظتی محیط زیست، سلامت شهروندان و محیط زیست به حد پیگیری می‌شود و برای ما بسیار مهم است و با اولویت دنبال می‌کنیم.
انصاری با بیان اینکه بازنگری طرح جامع کاهش آلودگی هوای شهر اراک باید در کارگروه ملی کاهش آلودگی مطرح شود، ادامه داد: در سیاهه انتشار سهم منابع ثابت در آلودگی هوا بیشتر است اما دلیل نمی‌شود از منابع متحرک غافل شویم، اما از هیچ‌ کمکی در جهت تامین اتوبوس برقی، حمل و نقل عمومی و تاکسی برقی دریغ نمی‌شود.
بنابراین هر کمکی در راستای کاهش مشکلات محیط زیستی استان را به کار خواهیم گرفت.
انتهای پیام/711/