خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شکست استقلال مقابل الحسین؛ شاگردان ساپینتو حریف قهرمان اردن نشدند

مشرق | ورزشی | سه شنبه، 24 تیر 1404 - 20:12
در روزی که رامین رضاییان به عنوان کاپیتان تیم فوتبال استقلال بازوبند کاپیتانی را بر بازوی خود بسته بود، شاگردان ساپینتو مقابل نماینده اردن شکست خورد.
دقيقه،تيم،استقلال،الحسين،گل،توپ،موقعيت،زمين،بازي،ساپينتو،كوش ...

به گزارش مشرق، تیم فوتبال استقلال تهران در نخستین دیدار تدارکاتی خود در اردوی ترکیه، برابر تیم الحسین اردن با نتیجه ۲ بر یک شکست خورد.
شاگردان ریکاردو ساپینتو که از ابتدا نمایش بهتری نسبت به حریف خود داشتند و با وجود برتری فنی و خلق موقعیت‌های متعدد، در نهایت با شکست میدان را ترک کردند.
استقلال در نیمه اول کاملاً بر توپ و میدان حاکم بود و چند موقعیت خطرناک را نیز خلق کرد.
در دقیقه ۲۵ محمدحسین اسلامی با یک شوت سنگین دروازه‌بان الحسین را به واکنش واداشت؛ توپ در دو مرحله توسط گلر اردنی مهار شد.
در دقیقه ۳۲، رامین رضائیان شوتی روانه دروازه کرد که به شکل ناقص دفع شد و علیرضا کوشکی با استفاده از توپ برگشتی آن را به گل تبدیل کرد، اما کمک‌داور این گل را به دلیل آفساید مردود اعلام کرد.
در دقیقه ۳۶، شوت محکم رزاقی‌نیا از پشت محوطه جریمه با اختلافی اندک از بالای دروازه به بیرون رفت.
چند دقیقه بعد، بار دیگر رزاقی‌نیا روی پاس اسلامی در موقعیت گلزنی قرار گرفت، اما دروازه‌بان الحسین با عکس‌العملی مناسب مانع گل شد.
در سمت مقابل، تیم الحسین سعی داشت با پرس از بالا و دفاع فشرده جریان بازی را کنترل کند، اما عملکرد خوب استقلال باعث شد این تیم در نیمه اول نتواند موقعیت جدی‌ای خلق کند.
با آغاز نیمه دوم، استقلال سه تعویض همزمان انجام داد؛ ماشاریپوف، چشمی و سهرابیان به ترتیب به جای زمانی، آشورماتوف و رزاقی‌نیا وارد زمین شدند.
در دقیقه ۵۷، علیرضا کوشکی با فراری تماشایی و یک کار ترکیبی موفق شد دروازه الحسین را باز کند و استقلال را پیش بیندازد.
اما در دقیقه ۶۲، داور مسابقه یک ضربه پنالتی به سود تیم اردنی اعلام کرد که منجر به گل تساوی شد.
در دقیقه ۶۵، استقلال تغییرات گسترده‌ای در ترکیب خود ایجاد کرد.
آزادی، نیک‌پور، احمدی، کوشکی، رضائیان، ماشاریپوف (که دچار مصدومیت جزئی شده بود) و آقاسی از زمین خارج شدند و به جای آن‌ها ذلیخایی، حسام اسکندری، کوجو، آریا حسینی‌فرد، مجتبی هاشمی‌نسب، ضرغام سعداوی و اسماعیل قلی‌زاده وارد میدان شدند.
در ادامه و در دقیقه ۷۷، ساپینتو تصمیم گرفت ابوالفضل زمانی و رزاقی‌نیا را مجدداً به زمین بفرستد و به جای آن‌ها حردانی و اسلامی تعویض شدند.
در دقیقه ۷۹، تیم الحسین روی یک ارسال کرنر صاحب موقعیت خوبی شد، اما واکنش به موقع آریا حسینی‌فرد مانع از گل دوم این تیم شد.
در دقیقه ۸۶ تیم الحسین موفق شد روی یک توپ ارسالی از جناحین و ضربه سر بازیکن این تیم، به گل دوم بازی دست پیدا کند.
این دیدار در دومین روز اردویی استقلال در ترکیه برگزار شد و ساپینتو در این دیدار از تمامی بازیکنان خود استفاده و تلاش کرد در نیمه دوم با بازی دادن به جوان‌ترهای تیم استقلال، آن‌ها را مورد محک جدی قرار دهد.
در نهایت آبی‌ها با شکست از زمین بازی خارج شدند.