خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پاکستان تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران را محکوم کرد

مهر | بین‌الملل | سه شنبه، 24 تیر 1404 - 20:12
معاون نخست وزیر و وزیر خارجه پاکستان در اجلاس وزیران خارجه کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای در سخنانی تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران را محکوم کرد.
غيرقانوني،اسرائيل،وزير،سازمان،اسحاق،شانگهاي،غزه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از «دان نیوز»، «محمد اسحاق دار» معاون نخست وزیر و وزیر امور خارجه پاکستان امروز سه شنبه در سخنانی در اجلاس وزیران خارجه کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای (SCO) در شهر تیانجین در چین اعلام کرد: ما تجاوز توجیه ناپذیر و غیرقانونی اسرائیل علیه جمهوری اسلامی ایران و حملات ایالات متحده به تأسیسات هسته‌ای این کشور را قویاً محکوم کرده‌ایم.
معاون نخست وزیر پاکستان در این خصوص اضافه کرد: چنین اقدامات غیرقانونی علیه کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای غیرقابل قبول است.
(رژیم) اسرائیل با استفاده گسترده و نامتناسب از زور در غزه، بی‌اعتنایی زیادی به هنجارهای بین‌المللی و انسانیت نشان داده است که منجر به مرگ ده‌ها هزار غیرنظامی و ایجاد بدترین بحران انسانی در غزه شده است.
ما خواستار توقف فوری جنایات اسرائیل هستیم.
«محمد اسحاق دار» در ادامه افزود: اقدامات یکجانبه و غیرقانونی برای تغییر وضعیت سرزمین‌های مورد مناقشه که ناقض قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل متحد است، باید به شدت محکوم و توسط همه مورد مخالفت قرار گیرد.