خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

راه‌اندازی واحد تفکیک‌گر سیار نفت در آزادگان جنوبی

مهر | اقتصادی | سه شنبه، 24 تیر 1404 - 19:11
مدیرعامل شرکت نفت و گاز اروندان از راه‌اندازی واحد تفکیک‌گر سیار نفت در میدان آزادگان جنوبی با ظرفیت روزانه ۵ هزار بشکه، با هدف احیا و تولیدی‌شدن چاه‌های کم‌فشار خبر داد.
نفت،واحد،سيار،دريس،اروندان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شرکت نفت و گاز اروندان، حمید دریس در حاشیه بازدید از منیفولد سوم و واحد تفکیک‌گر سیار نفت آزادگان جنوبی اظهار کرد: واحد MOS (تفکیک‌گر سیار نفت) برای باز شدن و احیا چاه‌هایی که دارای افت فشار و یا تولید ندارند، بکار گرفته می‌شود.
وی افزود: به‌منظور باز کردن چند چاه در میدان آزادگان جنوبی و بازگشت آن‌ها به مدار تولید عملیات راه‌اندازی واحد تفکیک‌گر سیار نفت در منیفولد سه این میدان در شرایط جنگی ۱۲ روزه، در طول کمتر از یک هفته و با سرعت عمل بالا و تلاش شبانه‌روزی کارکنان به انجام رسید.
مدیرعامل شرکت نفت و گاز اروندان گفت: ظرفیت این واحد ۵ هزار بشکه در روز بوده و نفت آن بعد از تفکیک به سمت واحد بهره‌برداری گاسپ شمالی ارسال می‌شود.
دریس با قدردانی از مدیریت، رؤسای بخش‌های مختلف منطقه و همه کارکنان، تصریح کرد: هم‌اکنون این واحد از سه حلقه چاه نفت برداشت می‌کند و پس از انجام فرآیند تفکیک، روزانه بیش از یک‌هزار و ۵۰۰ بشکه نفت به تأسیسات بهره‌برداری ارسال می‌شود.