خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آغاز رسمی راه‌اندازی شرکت تعاونی تأمین نیاز کارخانه‌های چایسازی گیلان - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 24 تیر 1404 - 18:12
نخستین نشست هیئت مؤسس شرکت تعاونی تأمین نیاز کارخانجات چایسازی برگزار و نماینده مؤسس انتخاب شد، این تشکل با همکاری دستگاه های متولی اقدامات ثبت و عضوگیری را برای حمایت قانونی از چایسازان استان آغاز کرد.
تعاون،چاي،تعاوني،استان،گيلان،تشكيل،مؤسس،هيئت،صنعت،رئيس،رفاه، ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، صنعت چای استان گیلان به عنوان یکی از بخش‌های استراتژیک کشاورزی و تولیدی، همواره با چالش‌هایی از جمله واردات بی‌رویه و مشکلات در زنجیره تولید و تجارت مواجه بوده است.
در این شرایط ضرورت ایجاد تشکل‌های فراگیر و قدرتمند برای ساماندهی و حمایت از منافع چایسازان بیش از پیش احساس می‌شود.
در همین راستا، نخستین نشست توجیهی هیئت مؤسس شرکت تعاونی تأمین نیاز کارخانجات چایسازی استان گیلان برگزار شد که این نشست با حضور مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان، مدیر تعاون، رئیس اتاق تعاون، رئیس اداره تشکیل تعاونی‌ها و اعضای هیئت مؤسس، نقطه عطفی در مسیر حمایت از تولیدکنندگان و ساماندهی بازار چای استان به‌شمار می‌رود.
علی لقمانی، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان، در این جلسه بر اهمیت تشکیل این تعاونی به عنوان راهکاری مؤثر برای تأمین منافع ذی‌نفعان و جلوگیری از آسیب‌های ناشی از واردات چای تأکید کرد.
به گفته وی تشکیل این تعاونی می‌تواند با تکمیل زنجیره ارزش از تولید تا بازاریابی، بسیاری از مشکلات پیش روی صنعت چای را برطرف ساخته و جایگاه چای گیلان را در بازارهای داخلی و بین‌المللی ارتقا دهد.
علی پناه، مدیر تعاون، با یادآوری تجربیات قبلی در تشکیل تشکل‌های مشابه، نقش تعاونی تأمین نیاز در احقاق حقوق اعضا و بهره‌مندی از ظرفیت‌های قانونی را بسیار مهم خواند.
همچنین امیدی، رئیس اداره تشکیل تعاونی‌ها، روند قانونی ثبت و راه‌اندازی تعاونی را به صورت گام‌به‌گام برای اعضا شرح داد و محمدی، رئیس اتاق تعاون استان، آمادگی کامل این نهاد را برای همکاری و حمایت از چایسازان اعلام نمود.
در پایان این نشست، با رأی اعضای هیئت مؤسس، «بهزاد سازنده» به عنوان نماینده هیئت مؤسس انتخاب شد و مقرر شد با همراهی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و اتاق تعاون، اقدامات لازم جهت افتتاح حساب، تدوین اساسنامه، عضوگیری متقاضیان و در سایر مراحل اداری انجام شود.
به گزارش تسنیم، در استان گیلان هم‌اکنون 12 کارخانه چایسازی در قالب تعاونی‌های فعال و یک اتحادیه تعاونی چایکاران با عضویت 26 شرکت تعاونی فعالیت می‌کنند که این اقدام می‌تواند نقطه شروعی برای انسجام بیشتر و توسعه پایدار صنعت چای استان باشد.
با توجه به افزایش رقابت در بازارهای داخلی و خارجی و فشارهای ناشی از واردات، تشکیل این شرکت تعاونی می‌تواند گامی مهم در جهت حفظ منافع تولیدکنندگان، ایجاد ثبات در بازار و ارتقای کیفیت و برند چای استان باشد، انتظار می‌رود با پیگیری مستمر این طرح و حمایت‌های قانونی و تشکیلاتی، صنعت چای گیلان بتواند در سال‌های آتی جایگاه شایسته‌تری در سطح کشور و فراتر از آن به دست آورد.
انتهای پیام/