هشدار آیتالله دژکام به غفلت مدیران فارس از برنامه هفتم توسعه - تسنیم
امام جمعه شیراز با تأکید بر ضرورت توجه جدی به اسناد بالادستی به ویژه برنامه هفتم توسعه، گفت: در جلسات مربوط به این برنامه، گاه احساس می شود برخی مدیران استان فارس از وجود چنین برنامه ای غافل اند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، آیتالله لطفالله دژکام ظهر امروز در دیدار با مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان فارس با اشاره به اینکه استان فارس تاکنون به عنوان قطب صنعتی شناخته نشده و بیشتر به واسطهی مراکز تاریخی، فرهنگی و گردشگری چون سعدی، حافظ، تخت جمشید و پاسارگاد شهرت دارد، اظهار کرد: گستردگی استان موجب شده بسیاری از ظرفیتهای آن به چشم نیاید.
وی با تأکید بر اهمیت تصمیمگیری مبتنی بر مطالعات علمی و دقیق، افزود: گاه برخی از نقاط قوت استان نادیده گرفته میشوند و ما با مقایسههای غیرکارشناسانه با دیگر استانها، خود را از ظرفیتهای منحصربهفردمان محروم میکنیم.
در حالی که فارس توانایی توسعه صنایعی را دارد که در کنار کمخطر بودن، برای مردم نیز سودمندتر باشند.
چنین اقداماتی نیازمند شناخت دقیق منابع، ظرفیتها و قابلیتهای موجود است.
نماینده ولیفقیه در استان فارس ضمن اشاره به ادغام سه بخش مهم در وزارت صمت، خاطرنشان کرد: مدیریت مؤثر این بخشها نیازمند مدیرانی توانمند و آگاه است، چرا که هر حوزه، اقتضای تخصص و تدبیر خاص خود را دارد.
وی با تأکید بر ضرورت توجه جدی به اسناد بالادستی بهویژه برنامه هفتم توسعه، ادامه داد: در جلسات مربوط به این برنامه، گاه احساس میشود برخی مدیران استان فارس از وجود چنین برنامهای غافلاند و به کارهای روزمره بسنده کردهاند؛ در حالیکه فارس با داشتن یکدهم جمعیت، وسعت و فعالیتهای کشور، نمیتواند از اجرای این برنامه عقب بماند.
امام جمعه شیراز خطاب به مدیرکل صمت استان فارس خواستار ارائه گزارشی از مطالعات، هدفگذاریها و برنامههای اجرایی مرتبط با سیاستهای کلی و برنامه هفتم شد تا امکان هماهنگی سایر دستگاهها و افزایش بهرهوری فراهم شود.
دژکام در ادامه به ضعف زیرساختهای حملونقل جادهای و ریلی استان اشاره کرد و افزود: اگر چه این مسئله مستقیما به وزارت صمت مربوط نمیشود، اما پیگیری و مطالبه آن از سوی مدیران صنعت میتواند موثر باشد.
وی تاکید کرد: اتصال فارس از شرق تا غرب کشور میتواند نقش مهمی در تجارت ملی و بینالمللی ایفا کند.
متاسفانه شیراز و فارس از این مسیر مهم تجاری تاکنون بهره چندانی نبردهاند.
در صورت حمایت از صنایع مستقر در اطراف این مسیر، امکان اتصال تجاری از چین و پاکستان تا عراق فراهم خواهد شد.
نماینده ولیفقیه در استان فارس در پایان تصریح کرد: تحقق تجارت موفق در استان مستلزم حمایت از صنایع، جذب سرمایهگذاری و فعالسازی ظرفیتهای منطقهای است.
انتهای پیام/424/