خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 24 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بدهی 600 میلیارد تومانی ادارات کهگیلویه و بویراحمد به تامین اجتماعی

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 24 تیر 1404 - 15:30
مدیرکل تامین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد، گفت: دستگاه های اجرایی و شرکت های خدمات رسان این استان 600 میلیارد تومان به تامین اجتماعی بدهی دارند.
سازمان،پرداخت،كهگيلويه،ياسوج،بويراحمد،مطالبات،اجرايي،يداله،ر ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، رسول چراغسحر در نشست با یداله رحمانی، استاندار کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: تعداد بیمه‌شدگان تحت پوشش سازمان در استان از مرز 320 هزار نفر عبور کرده و واقعیت امر پرداخت به‌موقع حق بیمه‌ها و مدیریت هزینه‌ها در راستای ارائه خدمات مطلوب تر به جامعه هدف این سازمان ضروری است.
وی با اشاره به مشکلات موجود، مهم‌ترین چالش‌های سازمان را عدم پرداخت کامل حق بیمه‌ها و بازنشستگی‌های پیش از موعد برشمرد و افزود: این موارد، مانع اصلی در بهبود خدمات و توسعه پایدار سازمان محسوب می‌شوند و میزان مطالبات تامین اجتماعی از دستگاه‌های اجرایی در حال حاضر حدود 600 میلیارد تومان است.
مدیر درمان تامین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست گفت: فاز دوم بیمارستان شهدای گمنام یاسوج با ظرفیت 39 تخت، خدمات‌رسانی در استان را تقویت می‌کند و بدون شک مرحله دوم پروژه بیمارستان شهدای گمنام یاسوج، با افزودن 39 تخت به تخت‌های موجود، نقش مهمی در ارتقاء سطح خدمات درمانی به بیمه‌شدگان ایفا خواهد کرد.
وی پیش‌بینی کرد که این پروژه اوایل سال 1406 به بهره‌برداری برسد و بهبود چشمگیر در ارائه خدمات را در پی داشته باشد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست خاطرنشان کرد: دستگاه‌های اجرایی موظف به پرداخت منظم حق بیمه هستند زیرا پرداخت منظم حق بیمه، نقش مهمی در کاهش مطالبات معوق و ارتقاء کیفیت خدمات دارد و از طرفی هزینه‌های جاری سازمان را کنترل می‌کند.
یداله رحمانی ضمن اشاره به هزینه‌های سنگین سازمان در پرداخت حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران، خواستار نظارت دقیق بر هزینه‌ها و حسابرسی مطالبات شد تا شفاف‌سازی و رضایت‌مندی جامعه بیمه‌شدگان در اولویت باشد.
وی همچنین بر اهمیت حمایت دولت و منابع لازم برای توسعه خدمات سازمان تأکید کرد و خواهان همکاری تمامی دستگاه‌های اجرایی در این مسیر شد.
انتهای پیام/