خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 24 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بهره برداری از 3 طرح تصفیه خانه فاضلاب در استان تهران

تسنیم | اقتصادی | سه شنبه، 24 تیر 1404 - 15:12
بهره برداری از سه طرح تصفیه خانه فاضلاب شرکت آب و فاضلاب استان تهران به ارزش سرمایه گذاری 1100 میلیارد تومان، امروز با حضور وزیر نیرو در محل تصفیه خانه فاضلاب شهر لواسان آغاز شد.
فاضلاب،طرح،لواسان،مترمكعب

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، سه طرح تصفیه‌خانه فاضلاب شرکت آب و فاضلاب استان تهران شامل مدول دوم تصفیه‌خانه فاضلاب شهر لواسان و شبکه جمع‌آوری و انتقال، طرح جمع‌آوری و تصفیه فاضلاب جنگلبان و طرح جمع‌آوری و تصفیه فاضلاب روستای امام‌زاده داوود است که برای اجرای این سه طرح در مجموع 11 هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری و 49 کیلومتر شبکه و خطوط انتقال اجرا شده است.
افتتاح و بهره برداری از این سه طرح، امروز با حضور وزیر نیرو در محل تصفیه‌خانه فاضلاب شهر لواسان آغاز شد.
ظرفیت مدول دوم تصفیه‌خانه فاضلاب لواسان 6 هزار مترمکعب در شبانه‌روز، ظرفیت تصفیه‌خانه فاضلاب جنگلبان 900 مترمکعب در شبانه روز و ظرفیت تصفیه‌خانه فاضلاب روستای امام‌زاده داوود 200 مترمکعب در شبانه‌روز و روش تصفیه در هر سه طرح به صورت لجن فعال است.
انتهای پیام/