شتاب در توسعه زیرساختهای جادهای؛ راهداری در خط مقدم خدمت به زائران - تسنیم
رییس سازمان راهداری گفت: با توجه به سرمایه گذاری های گسترده در توسعه راههای ایلام، این استان یکی از موفق ترین استان ها در کاهش تصادفات کشور است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، رضا اکبری رئیس سازمان راهداری و حملونقل جادهای کشور در جلسه ستاد اربعین استان ایلام با حضور وزیر راه و شهرسازی اظهار کرد: برای ساماندهی و اصلاح گرههای ترافیکی در محور ایلام – مهران – حمیل، 100 دستگاه انواع ماشینآلات راهداری بهمدت سه ماه در این محور مستقر کردیم.
اگر انجام این اقدامات به پیمانکاران واگذار میشد، بدون تردید سالها به طول میانجامید.
وی با اشاره به عملکرد استان ایلام در حوزه کاهش سوانح جادهای افزود: آمارها نشان میدهد ایلام یکی از موفقترین استانها در کاهش تصادفات بوده، اما متأسفانه این دستاورد بهدرستی دیده نشده و بازتاب نیافته است.
اکبری با اشاره به تجربه سفر زمینی اخیر خود از تهران به بندرعباس گفت: علیرغم اهمیت ترانزیتی این مسیر که بار عمده کشور از آن عبور میکند، 50 درصد مسیر جادهای بین تهران تا بندرعباس – که بیش از 500 کیلومتر طول دارد – از کیفیت مطلوب برخوردار نیست.
در حالیکه در استان ایلام، با وجود محدودیتها حتی پیدا کردن 50 کیلومتر راه فاقد کیفیت مناسب کار سادهای نیست.
وی با اشاره به سرمایهگذاریهای انجامشده در ایلام گفت: سالانه حدود 300 تا 400 میلیارد تومان در این استان هزینه کردهایم.
انصافاً باید قضاوت شود که در ایلام چه میزان کار عمرانی و راهسازی صورت گرفته است.
کمتر جادهای در این استان وجود دارد که فاقد خطکشی و ایمنیهای پایه باشد.
رئیس سازمان راهداری درباره پایانه مرزی مهران اظهار کرد: پایانهای که امروز در حال خدمترسانی است، سه سال پیش تلی از خاک بود.
در ایام اربعین، کف پایانه خاکی و پر از زباله بود، هیچ زیرساختی وجود نداشت، حتی ردیف اعتباری مشخصی هم برای توسعه آن در نظر گرفته نشده بود.
اما امروز این پایانه با تلاش شبانهروزی مجموعههای مختلف به سطح قابل قبولی رسیده و البته همچنان نیازمند توسعه و ارتقاء است.
اکبری همچنین درباره وضعیت تونل کبیر گفت: پیش از شروع جنگ تحمیلی اخیر، بازدیدی از این تونل داشتم.
تاکنون حدود 50 درصد عملیات روشنایی آن انجام شده و تلاش داریم تا پیش از ایام اربعین، باقیمانده کار نیز به سرانجام برسد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع ساخت پلهای جدید اشاره کرد و گفت: ساخت پلهایی که مورد توافق قرار گرفته، حداقل 200 میلیارد تومان برای هر پل اعتبار نیاز دارد.
این پروژهها کوچک نیستند.
بهعنوان مثال، یکی از پلها حدود 780 متر طول دارد و قرار است بر روی رودخانه کشکان احداث شود.
این در حالی است که مسیر فعلی باز است، مردم از پل گاومیشان تردد میکنند و هیچ روستایی بهخاطر نداشتن پل، بدون راه ارتباطی نیست.
اکبری در پایان تأکید کرد: از سال 1398 تاکنون چندین پروژه حیاتی در این استان کلید خورده و ما امروز برای تکمیل و ارتقاء آنها برنامهریزی داریم.
تلاش میکنیم با تأمین منابع و استفاده از تمام ظرفیتها، خدمات راهداری در استان ایلام را به سطح بالاتری برسانیم و زیرساختها را هر سال برای زائران اربعین بهتر کنیم.
انتهای پیام/