پخت حلیم در خمرههای گِلی، آیینی در روستای قهساره
باشگاه خبرنگاران
|
چندرسانهای
|
سه شنبه، 24 تیر 1404 - 14:23
پخت حلیم نذری در خمره های گلی یکی از آیین های قدیمی در روستای قهساره اردستان در ایام ماه محرم است.

باشگاه خبرنگاران جوان - این غذای نذری بیش از ۱۰۰ سال است نسل در نسل در منزل یکی از اهالی روستای قهساره اردستان پخت میشود.
مواد اولیه حلیم که بیشتر گندم، عدس و روغن حیوانی است و درون خمرههای گلیِ سفالی که بدنه بیرونی آن را گل مالی میکنند میریزند و سپس در تنور با ذغال پخته میشود.