خدمات 80 میلیاردی تامین اجتماعی خراسان شمالی برای درمان
مدیر درمان تأمین اجتماعی خراسان شمالی از ارائه خدمات گسترده درمانی در قالب درمان مستقیم و غیرمستقیم به بیمه شدگان این سازمان در استان خبر داد و گفت: در مجموع ماهانه 80 میلیارد تومان برای ارائه این خدمات هزینه می شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بجنورد، ابوذر عزیزی در نشست خبری با اصحاب رسانه خراسان شمالی در تشریح آخرین وضعیت ارائه خدمات درمانی سازمان تأمین اجتماعی در استان اظهار داشت: در حال حاضر یک بیمارستان ملکی در مرکز استان، درمانگاه تخصصی در شهرهای بجنورد، شیروان و اسفراین و همچنین درمانگاه عمومی در جاجرم فعال هستند.
همچنین 600 مرکز درمانی در سطح استان با این اداره کل قرارداد همکاری دارند.
وی افزود: در سه ماه نخست امسال، 200 هزار نفر به مراکز ملکی تأمین اجتماعی مراجعه کردهاند که از این تعداد، 2600 نفر بستری، 15 هزار مراجعه به دندانپزشکی و 25 هزار مراجعه به اورژانس ثبت شده است که از میان مراجعین اورژانس، 2000 نفر بستری شدهاند.
همچنین هزار مورد عمل جراحی طی همین مدت در مراکز ملکی انجام شده است.
مدیر درمان تأمین اجتماعی خراسان شمالی در ادامه با اشاره به وضعیت پرداخت بدهیها گفت: در حال حاضر بدهی سازمان به مراکز درمانی طرف قرارداد به کمترین میزان ممکن رسیده و در برخی موارد تنها یک ماه اختلاف وجود دارد.
بدهی مراکز دانشگاهی با یک ماه تأخیر پرداخت شده و بدهی مراکز غیر دانشگاهی نیز تا پایان سال 1403 تسویه شده است.
پرداخت به داروخانهها و آزمایشگاهها نیز تنها دو ماه تأخیر دارد.
ابوذر عزیزی در پایان یادآور شد: در هر ماه 40 میلیارد تومان هزینه خرید خدمت از مراکز طرف قرارداد و 40 میلیارد تومان نیز صرف ارائه خدمات در مراکز ملکی میشود، که در مجموع ماهانه 80 میلیارد تومان برای درمان بیمهشدگان تأمین اجتماعی در استان هزینه میگردد.
350 هزار نفر در خراسان شمالی عضو خانواده تأمین اجتماعی هستند
مدیرکل تأمین اجتماعی خراسان شمالی نیز گفت: در حال حاضر بیش از 350 هزار نفر از جمعیت استان تحت پوشش خدمات بیمهای و درمانی تأمین اجتماعی قرار دارند و سیاستهای متعددی برای بهبود خدمات و افزایش رضایتمندی بیمهشدگان اجرا شده است.
مجتبی یزدانی در نشست خبری با اصحاب رسانه خراسان شمالی با اشاره به وضعیت پوشش بیمهای در استان اظهار داشت: در خراسان شمالی 110 هزار بیمهشده اصلی در گروههای مختلف شغلی تحت پوشش تأمین اجتماعی قرار دارند ضمن اینکه 70 هزار نفر بیمه اجباری، 8200 نفر راننده بیمه ، 8000 نفر بیمه کارگر ساختمانی و حدود 900 نفر مقرریبگیر بیمه بیکاری هستند.
همچنین 180 هزار نفر از اعضای خانواده این افراد بهعنوان بیمهشده تبعی تحت پوشش هستند.
وی افزود: 31 هزار نفر از بازنشستگان، بازماندگان و مقرریبگیران نیز در استان مستمری دریافت میکنند که در مجموع حدود 350 هزار نفر از جمعیت استان عضو خانواده تأمین اجتماعی قرار دارند.
متناسبسازی حقوق بازنشستگان از مهمترین اقدامات سال گذشته بوده و تنها معوقه موجود مربوط به تفاوت حقوق فروردینماه بازنشستگان است که بنا بود در خرداد پرداخت شود اما به دلیل برخی مسائل محقق نشده است.
یزدانی در ادامه با اشاره به توسعه خدمات غیرحضوری سازمان گفت: اجرای کامل لیست هوشمند بیمهشدگان یکی از دستاوردهای مهم است و اکنون هر کارفرما میتواند بدون مراجعه حضوری و صرفاً با تلفن همراه و اینترنت، لیست و پرداخت حق بیمه را انجام دهد.
67 سرویس غیرحضوری در سامانه خدمات الکترونیک فعال است که این تعداد در سال گذشته 62 مورد بود.
در سال گذشته در سطح کشور 130 میلیون مراجعه به سامانههای سازمان و 40 میلیون مراجعه به اپلیکیشن "تأمین من" ثبت شده و به این ترتیب از 170 میلیون مراجعه حضوری جلوگیری شده است.
وی همچنین به مشکلات بیمه کارگران ساختمانی اشاره کرد و گفت: با وجود اجرای فرایند اصلاح پالایش کارگاهی، همچنان حدود 5 هزار نفر از کارگران ساختمانی استان فاقد بیمه هستند و محدودیتهای قانونی مانع گسترش پوشش بیمهای آنان شده است.
وی افزود: از محل تسهیلات قرضالحسنه، تاکنون 1350 فقره وام از طریق کانون بازنشستگان پرداخت شده و مبلغ تسهیلات از 30 میلیون تومان در سال گذشته به 50 میلیون تومان در سال جاری افزایش یافته است.
انتهای پیام/311/.