خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 24 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

محمدیان: کراسفیت در کنار وزنه‌برداری خواهد ماند

مهر | ورزشی | سه شنبه، 24 تیر 1404 - 13:30
معاون وزیر ورزش و جوانان در مجمع عمومی فدراسیون وزنه‌برداری اعلام کرد که انجمن کراس‌فیت تحت امر فدراسیون وزنه‌برداری به کار خود ادامه خواهد داد.
فدراسيون،وزارت،ورزش،محمديان،مجمع،مسير،حوزه،ارائه،افزايش،توقع ...

به گزارش خبرنگار مهر، فریبا محمدیان معاون بانوان وزارت ورزش و جوانان در مجمع عمومی فدراسیون وزنه‌برداری گفت: من ابتدا لازم است که بگویم مردم ایران بار دیگر ثابت کردند که پایبند به حفظ کیان کشورشان و نظام هستند.
وی افزود: امیدوارم زیاده‌خواهان، به‌ویژه در سطح بین‌المللی، این پایبندی را به‌درستی فهمیده باشند و در پی آن نباشند که با تعرض به سایر کشورها، از حقوق ملت‌ها عبور کنند.
ان‌شاءالله سازمان‌های مدعی جهانی نیز در این مسیر صرفاً به چند بیانیه بسنده نکنند و اقدامات عملی انجام دهند.
محمدیان با اشاره به مجمع اخیر فدراسیون وزنه‌برداری گفت: مجمع باشکوهی برگزار شد، اما برگزاری آنلاین مجامع از جمله رویکردهای مهم وزارت ورزش و جوانان است که بر بهره‌مندی از فناوری‌ها و ابزارهای نوین سخت‌افزاری و نرم‌افزاری برای افزایش بهره‌وری تأکید دارد.
من از رئیس فدراسیون تشکر می‌کنم که این شرایط خاص را فراهم کردند.
یقیناً جلساتی که فدراسیون با هیئت‌های استانی خود به‌صورت آنلاین برگزار خواهد کرد، موجب افزایش گفتگوها، بررسی بهتر چالش‌ها و تسهیل مسیر خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: یکی از اقدامات خوبی که فدراسیون وزنه‌برداری در کمیسیون تخصصی وزارت ورزش مطرح کرد، برنامه‌ریزی برای استفاده هدفمند، درست و کارگشا از هوش مصنوعی است.
ما واقعاً منتظریم که این مسیر عملیاتی شود؛ چراکه در رشته‌های رکوردی، استفاده از تحلیل‌های مبتنی بر هوش مصنوعی در آنالیز ورزشکاران و ارائه برنامه‌های خاص می‌تواند سرعت رفع چالش‌ها را به‌طور چشمگیری افزایش دهد.
معاونت بانوان وزارت ورزش افزود: می‌دانم که انوشیروانی در این زمینه تلاش زیادی دارد و انتظار ما این است که هیئت‌های استانی از ظرفیت‌های موجود در استان خود برای تقویت این حوزه بهره ببرند.
حتی باید یک سرفصل از گزارش‌های عملکردی و کارکردی فدراسیون‌ها، به چگونگی بهره‌مندی از هوش مصنوعی اختصاص یابد.
این توقع ما از همه فدراسیون‌هاست؛ به‌ویژه فدراسیون وزنه‌برداری.
محمدیان گفت: در بخش آموزش و پرورش و همکاری ادارات کل ورزش و جوانان برای تأمین سخت‌افزارها و نیازهای هیئت‌ها، دستورات مستقیم مقام عالی وزارت صادر شده و این امور باید انجام و پیگیری شود.
وی تأکید کرد: تمام این همکاری‌ها باید بر مبنای برنامه جامع آمایش صورت گیرد.
بنابراین، توقع ما از اعضای مجمع، به‌ویژه ارکان فعال در هیئت‌های ورزشی استان‌ها این است که در بخش آمایش، طرح تفصیلی، برنامه‌های عملیاتی و نحوه ارائه آن به مدیران کل که اعضای رسمی مجامع هیئت‌ها هستند مشارکت فعال داشته باشند.
وی گفت: آنچه ما را قادر می‌سازد از ظرفیت هم‌افزایی بهره ببریم، گفت‌وگو، ارائه تحلیل و مستندات علمی است.
صرف اینکه ما تعدادی ورزشکار از یک استان داشته باشیم، نمی‌تواند دلیل کافی برای توسعه رشته‌ای خاص در آن منطقه باشد.
ما باید فاکتورهای قابل دفاع علمی برای رشد یک رشته در شهر، شهرستان یا مرکز استان را ارائه کنیم.
وی با بیان اینکه اعضای هیئت رئیسه و مدیران فدراسیون وزنه‌برداری همگی از ریشه‌داران این رشته هستند، اظهار داشت: وزنه‌برداری یکی از اسطوره سازترین رشته‌های ورزش ایران است که خاطرات بسیار ارزنده و شادی‌آفرینی برای مردم به ارمغان آورده و امیدواریم این مسیر به شکل مکرر و پایدار استمرار یابد.
وی تصریح کرد: تلاش‌هایی که مسئولان وزنه‌برداری در این حوزه انجام می‌دهند، برای وزارت ورزش کاملاً روشن است.
با این حال، این شرط لازم است اما کافی نیست.
وی خاطرنشان کرد: ما توقع داریم که با توجه به ظرفیت‌های موجود در منابع انسانی تخصصی، به‌ویژه در بخش بانوان، سرعت پیشرفت در وزنه‌برداری بیش از پیش افزایش یابد.
این رشته تاکنون نشان داده که توانسته بسیاری از تهدیدهای ریز و درشت مدیریتی را به فرصت تبدیل کند.
امیدواریم این فرصت‌ها به قوت و قدرت پایدار برای وزنه‌برداری تبدیل شود.
در پاسخ به پرسشی درباره کمک‌های مالی وزارت ورزش برای تقویت زیرساخت‌ها، وی تصریح کرد: این فدراسیون سال گذشته با چالش‌های مهمی مواجه بود، به‌گونه‌ای که به دلیل بسته شدن حساب‌های آن، بسیاری از فعالیت‌ها متوقف شد.
اما وزارت ورزش با دستور مستقیم مقام مالی وزارت، این چالش‌ها را که شاید در نگاه اول لاینحل به‌نظر می‌رسیدند، برطرف کرد.
وی افزود: در خصوص سایر مسائل، از جمله تأمین زیرساخت‌ها و توسعه حوزه‌های نرم‌افزاری، وزارت ورزش حامی فدراسیون‌های خود خواهد بود و فدراسیون وزنه‌برداری نیز از این قاعده مستثنا نیست.
محمدیان بااشاره به تمرکز فدراسیون بر بحث قهرمانی و عدم جدایی کراسفیت اظهار داشت: فدراسیون وزنه‌برداری در حال حاضر در حوزه‌های مختلف فعال است، اما کمیسیون‌های تخصصی وزارت ورزش، بر اساس اختیارات قانونی مندرج در سند اهداف، وظایف و اختیارات وزارت، بررسی‌های لازم را در حوزه حکمرانی انجام می‌دهند.
وی توضیح داد: مزایا و معایب ادغام یا تفکیک ساختار فعلی مورد بررسی قرار می‌گیرد و چنانچه در ارزیابی‌های کارشناسی به این نتیجه برسیم که باید تفکیکی صورت گیرد، این تصمیم اجرا خواهد شد.
با این حال، در شرایط فعلی، فدراسیون وزنه‌برداری و کراسفیت به‌صورت یکپارچه در حال فعالیت در همه حوزه‌هاست.
وی خاطرنشان کرد: من نیز بر این باورم که تمرکز اصلی فدراسیون باید بر حوزه وزنه‌برداری، به‌ویژه رویدادهای مهم و پیش‌رو باشد؛ با این وجود توجه به سایر بخش‌ها نیز در دستور کار فدراسیون قرار دارد.