خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 24 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وینگر جوان پرسپولیس شاگرد حسینی شد

مهر | ورزشی | سه شنبه، 24 تیر 1404 - 13:30
با اعلام باشگاه آلومینیوم اراک، امیرحسین فرخی با عقد قراردادی شاگرد سید مجتبی حسینی شد.
آلومينيوم،اراك،پرسپوليس،فصل،فرخي

به گزارش خبرگزاری مهر، باشگاه آلومینیوم اراک در ادامه فعالیت نقل و انتقالاتی خود در راستای تقویت تیم، با امیرحسین فرخی، بازیکن آینده‌دار فصل گذشته پرسپولیس قرارداد امضا کرد.
این وینگر ۲۱ ساله که تجربه حضور در باشگاه‌های پرسپولیس و پیکان را دارد و در تیم‌های ملی نوجوانان و جوانان ایران حضور داشته و همچنین فصل قبل در رده سنی امید نمایش درخشانی در جمع قرمزپوشان ارائه داد، با نظر سید مجتبی حسینی به آلومینیوم اراک پیوست.
امیرحسین فرخی در دور برگشت فصل گذشته در تیم فوتبال امید پرسپولیس چهار گل به ثمر رساند و چهار پاس گل داد و بهترین وینگر لیگ تهران بود و علاوه بر آن، سابقه کاپیتانی نوجوانان پیکان را دارد که حالا قراردادی چهار ساله با آلومینیوم اراک امضا کرد.