نیاز فوری استان البرز به 450 مدرسه جدید/ بیعدالتی در استخدامها - تسنیم
سرپرست اداره کل آموزش و پرورش استان البرز با اشاره به وجود بیش از 530 هزار دانش آموز و کمبود 450 مدرسه در این استان، از تراکم بالای دانش آموزان در کلاس ها، نابرابری های استخدامی و عدم استقرار ادارات آموزش وپرورش در برخی شهرستان ها انتقاد کرد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، فرزاد شعبانی، سرپرست اداره کل آموزش و پرورش استان البرز صبح امروز در جلسه شورای اداری استان که در سالن شهدای دولت استانداری البرز برگزار شد، ضمن ارائه گزارشی از وضعیت این دستگاه بزرگ آموزشی، به چالشهای جدی آن در سطح استان پرداخت.
وی با اشاره به جمعیت بالای دانشآموزی استان مطرح کرد: در حال حاضر 530 هزار دانشآموز و 26 هزار نیروی شاغل در آموزش و پرورش البرز داریم، در کنار آن، 40 هزار بازنشسته نیز با ما در ارتباط هستند.
این یعنی آموزش و پرورش به تنهایی 55 درصد از بدنه اجرایی استان را تشکیل میدهد.
سرپرست اداره کل آموزش و پرورش استان البرز خاطرنشان کرد: برای رسیدن به تراکم 30 نفر در هر کلاس درس، ما به 450 مدرسه جدید نیاز داریم، این در حالی است که تنها در سال جاری، بیش از 10 هزار دانشآموز به جمعیت آموزشی استان افزوده شده است.
شعبانی ضمن گلایه از بیعدالتی در روند استخدام نیرو در البرز گفت: البرز بهویژه کرج در سامانههای استخدامی در قالب کلانشهر دیده نمیشود و سهم قابل قبولی از استخدامهای جدید ندارد.
این مسئله، موجب مهاجرت جوانان البرزی برای اشتغال در استانهای دیگر شده است.
وی عنوان کرد: فردیس از سال 1390 به عنوان شهرستان مستقل شناخته شد، اما تاکنون اداره آموزش و پرورش در آن مستقر نشده و این وضعیت برای چهارباغ نیز وجود دارد.
کارکنان آموزش و پرورش که نسل آینده کشور را تربیت میکنند، از کمترین میزان دریافتی برخوردارند.
شعبانی با بیان اینکه این وضعیت ناعادلانه، باعث نارضایتی گسترده معلمان شده است، به کیفیت پایین فضای آموزشی، کلاسهای پرجمعیت، فرسودگی معلمان و رسیدگی ناکافی به بازنشستگان اشاره کرد و از مسئولان ارشد خواست تا توجه بیشتری به حل مشکلات ساختاری و منابع انسانی آموزش و پرورش البرز داشته باشند.
البرز در خط مقدم جنگ اقتصادی
عبدالرضا بازدار، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان البرز صبح امروز در جلسه شورای اداری استان با اشاره به اهمیت نقش این استان در تأمین امنیت غذایی مناطق پرجمعیت کشور، به ویژه تهران گفت: البرز با وجود کمبود شدید منابع انسانی و فضاهای اداری مناسب، در بحران 12 روزه اخیر توانست بهصورت جهادی عمل و از بروز تنش در بازار جلوگیری کند.
وی با تأکید بر سطح پایین منابع ساختاری سازمان جهاد کشاورزی استان البرز اذعان کرد: البرز از نظر مساحت اراضی کشاورزی و منابع اداری، نسبت به سایر استانها بسیار محروم است.
همکاران ما در شرایطی بدون ساختمان و امکانات در یک پاساژ مشغول خدمترسانی هستند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان البرز بیان کرد: در جریان جنگ اقتصادی 12 روزه، البرز و تهران در خط مقدم بودند.
به یکباره جمعیت و تقاضا افزایش یافت، نانواییها بدون آرد ماندند، حمل سوخت مختل شد، اما در کمتر از 24 ساعت با حضور میدانی استاندار و اعضای شورای تأمین، وضعیت بازار کنترل شد.
بازدار از دادستان و اعضای شورای تأمین استان بهویژه استاندار البرز تقدیر کرد و ادامه داد: با وجود همه تهدیدها و ضعف زیرساختها، اجازه ندادیم مردم کوچکترین کمبودی را در بازار احساس کنند؛ این اتفاق جز با مدیریت بحران، هماهنگی و حضور میدانی مسؤولان محقق نمیشد.
انتهای پیام/