رویکردی کیفی در سوادآموزی لحاظ شود/در حوزه مربیان چالش داریم
فرماندار شهرستان سنندج، گفت: باید از نگاه صرفاً کمی عبور کرده و با رویکردی کیفی و کارشناسی به ارتقاء نظام آموزشی - سوادآموزی و مهارت های زندگی بپردازیم.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، غریب سجادی صبح امروز در جلسه شورای سوادآموزی شهرستان با تأکید بر اهمیت مقوله آموزش، اظهار کرد: جایگاه علم و دانش همواره مورد تأکید دین مبین اسلام بوده و در اسناد بالادستی کشور نیز بر گسترش سواد و آموزش مهارتها تأکید شده و در همین راستا نهادهای متعددی شکل گرفتهاند.
وی با طرح این پرسش که «سوادآموزی چگونه میتواند در حل مسائل جامعه مؤثر باشد؟» افزود: در دنیای امروز با توجه به رشد فزاینده تکنولوژی و تغییر نیازهای اجتماعی، صرف توانایی خواندن و نوشتن دیگر کافی نیست و لازم است بازنگری و آسیبشناسی جدی در مفهوم سواد صورت گیرد.
فرماندار شهرستان سنندج با اشاره به ضرورت آموزش مهارتهای زندگی و سواد احساسی در کنار سواد کلاسیک، تصریح کرد: آموزشها باید به گونهای باشد که دانش و آگاهی افراد منجر به بهبود کیفیت زندگی و ارتقای مهارتهای اجتماعی آنان شود.
وی همچنین بر استفاده از ظرفیتهای بینبخشی و تخصصی در امر آموزش تأکید کرد و گفت: باید از توان نهادهایی همچون سازمان فنیوحرفهای، تشکلهای مردمی، انجمنها و تریبونهای نماز جمعه برای ترویج سوادآموزی بهره گرفته شود.
سجادی با بیان اینکه در حوزه نیروی انسانی، مربیان و سوادآموزان با چالشهایی مواجه هستیم، عنوان کرد: لازم است از نگاه صرفاً کمی عبور کرده و با رویکردی کیفی و کارشناسی به ارتقاء نظام آموزشی بپردازیم.
فرماندار مرکز استان کردستان استفاده از سیاستهای تشویقی برای ترغیب شهروندان به سوادآموزی را ضروری دانست و یادآور شد: اعمال سیاستهای تنبیهی مانند محرومکردن بیسوادان از خدمات اداری، مغایر با حقوق شهروندی است و باید بهجای آن از راهکارهای ترغیبی استفاده کرد.
انتهای پیام/481/