خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 24 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خروج حزب «آگودات یسرائیل» از کابینه رژیم صهیونیستی

مشرق | بین‌الملل | سه شنبه، 24 تیر 1404 - 08:40
حزب حریدی «آگودات یسرائیل» به عنوان دومین حزب فراکسیون افراطی «یهودت هتوراه» از کابینه رژیم صهیونیستی خارج شد.
قانون،سربازي،صهيونيستي،خدمت،رژيم،حزب

به گزارش مشرق به نقل از روسیا الیوم، در یک تحول سیاسی قابل توجه که ائتلاف حاکم در رژیم صهیونیستی را تهدید می‌کند، فراکسیون افراطی «یهودت هتوراه» روز دوشنبه خروج خود از کابینه بنیامین نتانیاهو را در اعتراض به پیش‌نویس قانون جدید خدمت سربازی اجباری برای حریدی‌ها اعلام کرد.
بر این اساس، فراکسیون «یهودت هتوراه» متشکل از دو حزب «دیگل هتوراه» و «آگودات یسرائیل»، در پی دستورالعمل‌های مقامات مذهبی و در اعتراض به متن قانون خدمت سربازی که به گفته آنها ناقض توافق‌های قبلی تلقی می‌شود، از ائتلاف دولتی رژیم صهیونیستی خارج شد.
حزب «آگودات یسرائیل» در بیانیه‌ای اعلام کرد: به دلیل ارائه پیش‌نویس قانون پیشنهادی که با خواسته‌ها و موضع خاخام‌های ارشد مطابقت ندارد، اعضای شورای خاخام‌های ارشد به نمایندگان حزب دستور داده‌اند که از سمت‌های ائتلافی خود استعفا دهند.
گزارش‌های محافل داخلی رژیم صهیونیستی حاکی از آن است که بنیامین نتانیاهو، طی ۴۸ ساعت آینده، پیش از اجرایی شدن استعفاها و درخواست خروج از دولت، تلاش خواهد کرد تا جناح‌های ارتدکس افراطی یا همان حریدی ها را به پذیرش مصالحه در مورد قانون خدمت سربازی متقاعد کند.