خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 24 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بوشهر در مسیر تبدیل شدن به قطب تولیدی

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 24 تیر 1404 - 08:30
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان بوشهر بر ضرورت بهره گیری از ظرفیت های قانونی برای توسعه صنعتی مناطق ساحلی تأکید کرد و از برنامه های حمایتی دولت برای رونق تولید خبر داد و گفت: استان بوشهر در مسیر تبدیل شدن به قطب تولیدی است.
استان،توليدي،قانون،توليد،ساحلي،بوشهر،واحدهاي،مناطق،توسعه

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گناوه، مرتضی پروانه، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان بوشهر صبح امروز در جریان بازدید از سه واحد تولیدی فعال در حوزه‌های تولید مداد، نوشیدنی و انواع فندک گفت: این واحدهای تولیدی که با رویکردی نوآورانه فعالیت می‌کنند، توانسته‌اند با تغییر مسیر از واردات به تولید، ارزش افزوده قابل توجهی ایجاد کنند.
وی با اشاره به عملکرد موفق این واحدهای تولید اضافه کرد: این مجموعه‌ها با بهره‌گیری از مدیریت نوین و ایده‌های خلاقانه، الگویی موفق برای سایر تولیدکنندگان استان محسوب می‌شوند.
وی با بیان اینکه استان بوشهر در مسیر تبدیل شدن به قطب تولیدی است تأکید کرد: استان بوشهر به ویژه در مناطق ساحلی دارای ظرفیت‌های مناسبی برای توسعه صنعتی است که باید از آنها بهره برد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان بوشهر با اشاره به قانون ساماندهی و نظارت بر تجارت مرزی، از دو ظرفیت مهم این قانون برای توسعه تولید خبر داد و خاطرنشان کرد: بر اساس این قانون، هم تخفیف قابل توجهی در عوارض واردات مواد اولیه در نظر گرفته شده و هم 60 درصد درآمدهای حاصل از اجرا قانون باید به توسعه اشتغال و تولید در مناطق مرزی اختصاص یابد.
پروانه نقش حمایتی دولت از تولیدکنندگان را حیاتی دانست و افزود: تأمین مالی واحدهای تولیدی از اولویت‌های وزارت تعاون است و در قانون بودجه سال جاری تسهیلات ویژه‌ای برای این منظور پیش‌بینی شده است.
وی با بیان اینکه گناوه و دیگر شهرستان‌های ساحلی استان می‌توانند به قطب‌های تولیدی کشور تبدیل شوند، تصریح کرد: با بهره‌گیری هوشمندانه از قوانین و ظرفیت‌های موجود، می‌توان شاهد جهش اقتصادی در مناطق ساحلی استان بود.
این بازدید در راستای بررسی چالش‌ها و فرصت‌های واحدهای تولیدی استان و با هدف تسهیل روند توسعه صنعتی مناطق ساحلی انجام شد.
انتهای پیام/