خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 24 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تجاوز به ایران هم کارساز نشد؛ ائتلاف نتانیاهو مجدداً روی ریل فروپاشی

تسنیم | بین‌الملل | دوشنبه، 23 تیر 1404 - 21:30
در حالی که اخباری در رابطه با درخواست نتانیاهو از یکی از رهبران حریدی جهت عدم سرنگونی کابینه برای انجام حمله به ایران پیش از 23 خرداد منتشر شده، حریدی ها مجددا عزم خود را برای سرنگونی ائتلاف جزم کرده اند.
كنست،ائتلاف،سربازي،نتانياهو،خارج،قانون،حريدي،طايفه،اجباري،كا ...

به گزارش گروه عبری خبرگزاری تسنیم رسانه‌های عبری زبان خبر دادند، حریدی‌ها تا آخرین ساعات امشب (دوشنبه شب) به نتانیاهو فرصت داده‌اند تا قانون معافیت آنها را از خدمت سربازی تصویب کند و گرنه کابینه وی را سرنگون خواهند کرد.
در همین راستا نیوز وان به نقل از بنی گانتس رهبر حزب آبی سفید و عضو کنست اسرائیل خبر دادند، تهدیدها به سرنگونی ائتلاف یک رسوایی است.
به جای آنکه اعضای لیکود و صهیونیسم دینی به خاطر تبعیض و عدم فراهم کردن زمینه سربازی اجباری پیروان طایفه حریدی شرمسار بوده و استفعا کنند، حریدی‌ها برای فشار برای قانونی کردن این اقدام خود، تهدید به استعفا می‌کنند.
این رسانه عبری زبان ظهر امروز هم در خبری اعلام کرد، خاخام‌های حریدی رسما به اعضای احزاب این طایفه دستور دادند از ائتلاف نتانیاهو خارج شوند.
نیوز وان در گزارشی خود آورده است، خاخام دوف لاندو و خاخام وشه هیلیل هرش طی دستور مکتوبی به تمامی اعضای کنست از طایفه حریدی دستور دادند فورا از کابینه استعفا بدهند.
براساس این دستور العمل اگر قانون معافیت آنها از سربازی اجباری تا پایان امشب (دوشنبه شب) تقدیم کنست نشود، آنها موظف هستند که ائتلاف خارج شوند.
آمیت سیگال خبرنگار معروف اسرائیلی هم در این رابطه خبر داد، احزاب دیگل هاتوراه (پرچم تورات) تلاش زیادی را برای متقاعد کردن حزب شاس جهت امضای طرح انحلال کنست به کار بستند تا تعداد طرفداران این طرح به 61 نفر رسیده و با جدیت بیشتری بر نتانیاهو فشار وارد کنند، اما شاص حاضر به همراهی با آنها و امضای این طرح نشد، با این حال پیش بینی می‌شود شاص هم جزو احزابی باشد که در راستای قانون سربازی اجباری از ائتلاف خارج شود.
براساس اطلاعات منتشر شده، تا لحظه تهیه این گزارش، دو حزب حریدی شاص و یهودیت هتوراه با وجود آنکه بر عزم خود جهت خروج از ائتلاف تاکید کرده‌اند اما هیچ اشاره‌ای به تایید انحلال کنست نداشتند.
شبکه 12 تلویزیون رژیم صهیونیستی هم در گزارشی در این رابطه اعلام کرد، امروز همه نگاه‌ها به سوی رئیس کمیته امنیت و امور خارجی کنست است تا پیش نویس قانون سربازی اجباری را تقدیم کند، حریدی‌ها به دنبال درج بندی برای معافیت اعضای این طایفه که مدعی است فقط در حال تحصیل و فراخوانی تورات است، هستند.
حریدی‌های تهدید کردند اگر به خواسته آنها توجه نشود، از کابینه و ائتلاف خارج خواهند شد.
این در حالی است که پایگاه خبر کیکار دیروز در گزارشی فاش کرد، بنیامین نتانیاهو سه روز قبل از آغاز تهاجم به ایران، نتایناهو در گفتگویی با موشه گافنی عضو کنست و رهبر دیگل هاتوراه (پرچم تورات) از وی (ملتمسانه) خواست تا از ائتلاف خارج نشده و باعث فروپاشی کابینه نشود.
نتانیاهو برای متقاعد کردن گافنی او را در جریان برنامه‌های اسرائیل برای تهاجم به ایران قرار داد تا بدین شکل این بحران ائتلافی را به خاطر مشکلات قانون سربازی برای مدتی از سر بگذراند.
انتهای پیام/