خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 24 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انجام بیش از 30 هزار دیدار با خانواده‌های شهدا و ایثارگران در کرمانشاه - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 23 تیر 1404 - 18:53
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمانشاه از ادامه دار بودن دیدارهای منظم با خانواده های شهدا و ایثارگران در قالب «طرح سپاس» خبر داد و گفت: سالانه بین 30 هزار تا 32 هزار دیدار انجام می شود.
ايثارگران،استان،بنياد،شهيد،شهيدي،كرمانشاه،اشاره،مديركل،امور، ...

خسرو شهیدی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، اظهار کرد: بنیاد شهید به‌عنوان نهادی فرهنگی، رسالت اصلی خود را ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت می‌داند.
وی افزود: این نهاد با اجرای برنامه‌هایی متنوع، از جمله «طرح سپاس»، در راستای تکریم خانواده‌های معظم شهدا، جانبازان و آزادگان گام برداشته است.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمانشاه گفت: در دو تا سه سال اخیر، به لطف همکاری دستگاه‌های اجرایی، گروه‌های جهادی، و مردم، سالانه بین 30 تا 32 هزار دیدار با خانواده‌های شهدا و ایثارگران انجام شده است و این دیدارها با مشارکت نهادهایی چون سپاه، ارتش، نیروی انتظامی و مدیران ادارات انجام می‌شود.
شهیدی افزود: این دیدارها نه‌تنها برای بررسی مشکلات خانواده‌ها، بلکه برای انتقال روحیه ایثار و اهداف شهدای گران‌قدر به مسئولان، بسیار تأثیرگذار بوده است.
وی در ادامه به مسائل معیشتی ایثارگران اشاره کرد و گفت: حقوق پرداختی به جامعه ایثارگری بر اساس احکام صادره از دستگاه‌های مربوطه است و هر سال هم‌تراز با کارکنان دولت افزایش می‌یابد، اما بسیاری از ایثارگران که از احکام حقوقی برخوردار نیستند، تنها از حداقل معیشتی بهره‌مند می‌شوند که امسال حدود 10 میلیون و 400 هزار تومان است و این رقم بسیار پایین است و پاسخگوی مشکلات مسکن و زندگی این عزیزان نیست.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمانشاه تأکید کرد: بنیاد شهید استان از محل اعتبارات ملی اداره می‌شود و تصمیمات افزایش حقوق یا ارائه خدمات، از سوی ستاد مرکزی اتخاذ می‌شود و ما در استان فقط مجری هستیم.
شهیدی با اشاره به اینکه در حوزه درمان نیز، مشکلاتی وجود دارد.، گفت: بیمه دی به‌صورت ملی طرف قرارداد ماست و بنیاد در استان دخالتی در آن ندارد، هرچند خدمات درمانی از طریق سامانه انجام می‌شود، اما برخی ایثارگران ناچارند به مراکز غیرطرف قرارداد مراجعه کنند، در این موارد، هزینه‌ها پس از ارائه اسناد به بیمه بازپرداخت می‌شود.
وی با اشاره به وضعیت درمانی جانبازان، به‌ویژه 316 جانباز 70 درصد و 42 جانباز نخاعی استان گفت: برای این عزیزان تمهیداتی ازجمله تحویل دارو با آمبولانس درب منزل در نظر گرفته شده است.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمانشاه به نحوه ارزیابی وضعیت اقتصادی جامعه ایثارگری اشاره کرد و گفت: در گذشته دهک‌بندی معیار بود، اما بنا بر تصمیمات جدید قرار است این معیار برداشته شود و اکنون فقط برای وام ودیعه مسکن، دهک‌های یک تا سه ملاک عمل هستند.
شهیدی گفت: ارائه خدمات به ایثارگران بر اساس قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران است و ما در استان تنها وظیفه اجرای آن را داریم.
انتهای پیام/