خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 23 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شتاب نوآوری در کشاورزی یزد با بهره‌گیری از دانش‌بنیان‌ها - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 23 تیر 1404 - 16:53
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان یزد از توسعه طرح های دانش محور و مدرن در بخش کشاورزی با تکیه بر ظرفیت های علمی و خصوصی خبر داد.
توليد،كشاورزي،تن،ظرفيت،واحد،غفاريان،مترمربع،يزد،بومي،گوشت،جه ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، محمدرضا غفاریان، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان یزد امروز در نشست با رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره به رویکرد تحولی این مدیریت در استفاده از فناوری‌های نوین، گفت: با هدف توسعه کشاورزی مدرن و افزایش بهره‌وری، بهره‌گیری از ظرفیت واحدهای دانش‌بنیان و سرمایه‌گذاران بخش خصوصی به‌طور جدی در دستور کار قرار گرفته است.
وی از راه‌اندازی نخستین گلخانه یکپارچه مدرن استان به مساحت 40 هزار مترمربع با ظرفیت تولید 300 تن محصول به‌عنوان یکی از نمونه‌های موفق این رویکرد یاد کرد و افزود: همچنین بزرگ‌ترین واحد مکانیزه تولید نشاء با وسعت 5 هزار مترمربع و ظرفیت سالانه 30 میلیون نشاء نیز به بهره‌برداری رسیده است.
غفاریان ادامه داد: احداث نخستین گلخانه کاشت موز در شهرستان با مساحت 3500 مترمربع، تولید بذور هیبرید گلخانه‌ای پس از ارزیابی بیش از هزار و 430 لاین مادری، کنترل آفات به روش‌های زیستی با بهره‌گیری از شکارگرهای بومی، و تکثیر سریع ارقام مقاوم و بومی از دیگر دستاوردهای فناورانه این مدیریت است.
وی با بیان اینکه افزایش بهره‌وری در بخش دام و طیور نیز هم‌راستا با هدف تأمین امنیت غذایی دنبال شده، گفت: بهره‌برداری از واحد پرورش بلدرچین با ظرفیت 192 هزار قطعه و تولید سالانه 100 تن گوشت، واحد پرورش کبک نوک‌زرین با ظرفیت 36 هزار قطعه و تولید 10 تن گوشت، و همچنین توسعه مگافارم 2500 رأسی بز مورسیا با تولید سالانه 440 تن شیر و 25 تن گوشت، گام‌هایی مهم در این زمینه بوده‌اند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان یزد در بخش دیگری از سخنان خود به تقویت پیوند کشاورزی و گردشگری اشاره و بیان کرد: بهره‌برداری از پروژه گردشگری کشاورزی «باغ شتری کهن‌دژ فهرج» با هدف معرفی سنت‌های بومی، زندگی کویری و پرورش شتر، یکی از برنامه‌های شاخص در این حوزه است.
غفاریان در پایان افزود: با حمایت از 31 واحد مشاغل خانگی زنان سرپرست خانوار در زمینه تولید سالانه 100 تن قارچ خوراکی، گامی دیگر در مسیر توسعه پایدار و افزایش توان اقتصادی جامعه محلی برداشته شده که می‌تواند نقش مؤثری در تقویت امنیت غذایی استان ایفا کند.
انتهای پیام/781/