هوشمندی مردم در برابر ریزپرندههای رسانهای دشمن
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: امروز ریزپرندههای رسانهای دشمن فکر و رح و روان مردم را هدف گرفتهاند؛ اما مردم ما هوشمندتر این هستند که منکوب تروریسم رسانهای دشمن شوند.

به گزارش مشرق، «سعید اوحدی» معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران امروز (دوشنبه) در نشست خبری با خبرنگاران داخلی و خارجی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس ۱۲ روزه اظهار داشت: رسالت بسیار سنگینی به دوش مجموعه اصحاب رسانه در جریانات اخیر است که حقیقت میدان و شرایط را نشان دهند.
وی با تبیین هدف رژیم سفاک صهیونی از این حمله و با این عمق، افزود: اگر ادعا میکنیم ما پیروز این میدان هستیم باید اهداف و اعماق این جنگ را درست بشناسیم.
اوحدی با بیان اینکه چرا اول تاسیسات هستهای را نزدند و ابتدا عزیزترین فرماندهان نظامی و بعد دانشمندان را به شهادت رساندند، ادامه داد: زمان این جنگ، کوتاه اما عمق آن بسیار ژرف بود؛ زیرا این یک نبرد بیسابقه و پرشدت بود که با همکاری آمریکا انجام گرفت و ادعای حمله به تاسیسات هستهای را داشتند، در حالی که ما وسط مذاکرات هستهای بودیم و این یک بهانه واهی بود برای اینکه هدف، تاسیسات هستهای و موضوع غنیسازی نبود.
وی با اشاره به اینکه دشمن سه راهبرد را در این جنگ دنبال کرد، افزود: سه راهبرد مورد اشاره دشمن در این حمله ابتدا ترور همه فرماندهان نظامی برای ناکار کردن قدرت نظامی و بازدارندگی کشور و دوم استفاده از پیشرفتهترین فناوریهای موجود برای هجوم ترکیبی در جبهههای مختلف به همراه عوامل خودفروخته داخلی بهمنظور ایجاد بینظمی اجتماعی بود.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، سومین هدف را در مرحله دوم جنگ و با تغییر وضعیت میدان چنین تشریح کرد: تدبیر رهبر معظم انقلاب باعث شد دنیا بفهمد نظام جمهوری اسلامی ایران ساختار محور است و نه فرد محور و به سرعت فرماندهان جدید منصوب شدند و عملیات مقابله و انتقام شکل گرفت.
وی خطای دشمن را در عدم توجه به تاریخ انقلاب یادآور شد و افزود: ما بحرانهای دهه شصت را پشت گذاشتهایم و این سیلی محکمی که دشمن دریافت کرد و اهدافش نقش بر آب شد که امروز تکانههایش در سرزمینهای اشغالی به مرور در حال انتشار است.
اوحدی افزود: تخریبهایی که امروز تصاویر آن به مرور منتشر میشود، نشان میدهد که بحرانهای اقتصادی و بینظمی اجتماعی که قرار بود در ایران انجام شود، خود آنها درگیر این مشکلات شدند.
وی انسجام ملی را اصلیترین عامل قدرت کشور دانست و افزود: دنیا در مقابل این حقیقت سر تسلیم فرود آورد، همه دیدند که در مرحله سوم جنگ شلیکهای مستقیم و انهدام تاسیسات کلیدی رژیم صهیونی در حال وقوع است و این دشمن را متوجه کرد که به اهداف خود نرسیده است و در صورت تداوم جنگ منکوب خواهند شد.
رئیس بنیاد شهید ادامه داد: وقتی هدف آنها در ایجاد آشوب داخلی محقق نشد، رفتند از آمریکا بصورت مستقیم درخواست مداخله نظامی کردند، که البته ورود آمریکا با پاسخ ما به پایگاه آمریکا منجر شد و به سرعت درخواست اتش بس کردند.
وی افزود: الان سرزمینهای اشغالی دچار روانپریشی شده و درگیر بحران است، اما در ایران تنها یک خبر است و آن انسجام همدلی و همبستگی بین مردم که این در دنیا بی سابقه است.
اوحدی اظهار داشت: اگر دشمن تا دیروز با ریزپرنده و امکانات جاسوسی تاسیسات و جان مردم را هدف قرار میداد، امروز ریزپرندههای رسانهای دشمن فکر و رح و روان مردم را هدف گرفتهاند؛ اما مردم ما هوشمندتر این هستند که منکوب تروریسم رسانهای دشمن شوند.
وی ادامه داد: بیش از ۳۰۰ شبکه تلویزیونی ۲۴ ساعته روایتهای خود را تزریق میکنند و اصحاب رسانه در این جنگ برای مقابله نقش مهمی دارند.
رئیس بنیاد شهید با اشاره به حضور و انسجام معنادار مردم افزود: امروز وظیفه ما است در مقابل سنگ تمام مردم، از آن قدرشناسی داشته باشیم.
وی گفت: در این جنایت رژیم سفاک صهیونی ما از همه قشر از مردم شهید داشتیم، شهدایی که نه نظامی بودند، نه ربطی به حوزه هستهای و این رژیم برای ایجاد وحشت بسیاری از این عزیزان ما را شهید و مردم را داغدار کرد؛ در این میان ۱۲۶ بانوی شهید داریم که دو تا از این بانوان شهید، باردار بودند و دو تا هم وقتی دو فرزند خود را شیر میدادند به شهادت رسیدند به همین جهت نوزادان و جنینهای این مادران را روی سینه مادرانشان به خاک سپردیم.
اوحدی با اشاره به چند روایت از دیدار با خانواده شهدای دفاع مقدس ۱۲ روزه از شهید فرشته افشردی گفت و بیان داشت: شهید فرشته باقری (افشردی) یک خبرنگار بود و مانند همه شما خبرنگاران، نشستهای خبری و سایر برنامهها را پوشش میداد در صورتی که خیلیها نمیدانستند او فرزند بالاترین فرمانده نظامی کشور است؛ او چه گناهی کرده بود.
وی ادامه داد: مادر سرداران شهید حسن و محمد باقری را دیدم که این بانو با وجود کهولت سن عجب عظمتی دارد، کوه صبر است؛ مادر شهیدان باقری به من گفت همه بچههایم فدای اسلام، مردم، نظام، انقلاب و رهبری؛ این مادر عزیز با وجود کهولت سن، اصرار داشت خود در مراسم تشییع پسر، نوه و عروسش شرکت کند که حاضر شد.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در بخش دیگر این نشست به بیان آمار و مطالب حوزه خدمات ایثارگری در رابطه با دفاع مقدس ۱۲ روزه پرداخت و گفت: اولین آمار دقیق رسمی درباره شهدای این نبرد تا امروز ۱۰۶۳ شهید است که تشییع و تدفین شدهاند؛ البته پیکر ۲۴ مجهولالهویه هنوز تعیین تکلیف نشده و تعدادی از مجروحان هم در بخش مراقبتهای ویژه با حال ما مساعد بستری هستند که اگر بعدا ارقام بالاتری اعلام شد، مربوط به این موضوع است.
وی افزود: مجروحان بستری شده جنگ اخیر نیز ۵ هزار و ۸۰۰ نفر هستند که از این تعداد ۳۴ نفر تا امروز همچنان در بخشهای مراقبتهای ویژه بستری هستند.
اوحدی اضافه کرد: تعداد ۱۰۷ نفر از شهدا و حادثهدیدگان این جنگ از جامعه ایثارگری بودند که پیگیریهای لازم برای هر یک انجام پذیرفت؛ همچنین در میان شهدای خانوادگی، خانوادهای با ۱۳ شهید، چند خانواده با هفت، شش و پنج شهید هم داریم و در حوزه شهدای نظامی هم جالب اینکه از ترکیب همه رستههای نیروهای مسلح در این جنگ شهید داریم.
وی با اشاره به برپایی نهضت دیدار از خانواده شهدای دفاع مقدس ۱۲ روزه، افزود: تا امروز با ۹۶۳ خانواده شهید دیداهایی صورت گرفته است.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان تشکیل کمیته بازسازی منازل مسکونی مربوط به خانواده شهدا و ایثارگران عنوان کرد: بنیاد شهید، شهرداری تهران، وزرای کشور، مسکن، صمت و سازمان برنامه و بودجه در این کمیته عضو هستند که آمار خانوادههای شهید و ایثارگر آسیبدیده به سازمانهای مربوطه برای تشکیل پرونده ارسال شده است؛ بعد از اسکان اضطراری آسیبدیدگان از حملات رژیم صهیونی، اکنون در حال اسکان موقت و بازسازی منازل هستیم.
وی به توافقات اخیر با بانک مرکزی در رابطه با توقف همه تعهدات مالی مثل چک یا سررسید اقساط و...
در رابطه با خانواده شهدا و آسیبدیدگان حوادث جنگ ۱۲ روزه اشاره کرد و ادامه داد: در حوزه بیمه و خدمات بهویژه بیمه و مستمری والدین، فرزندان و خانواده شهدا هم توافقاتی شده تا تشکیل دقیق پروندههای شهادت و جانبازی حقوق این عزیزان ادامه پیدا کند و بعد از تشکیل پرونده مشمول خدمات بیمه و مستمری بنیاد شوند.
اوحدی در زمینه ثبت و روایت زندگینامه این شهدا هم با اشاره به توافق با مرکز اسناد انقلاب اسلامی اظهار داشت: کار تدوین کتابچهها و آثار مکتوب از همه شهدا بعد از این توافق به سرعت شروع شده است.
وی در ادامه با اشاره به روند تشکیل پرونده شهادت و جانبازی ایثارگران دفاع مقدس ۱۲ روزه گفت: بر اساس قانون موضوع احراز شهادت شهدای نظامی براساس کمیسیونهای داخلی خودشان است که بعد از کمیسیون، نتایج ارسال و پرونده شهادت یا جانبازی تشکیل خواهد شد و برای غیر نظامیها، بحث احراز شهادت با شورای تامین استان است که با حضور مدیر استانی بنیاد تشکیل کمیسیون میدهند و پرونده شهادت به بنیاد ارجاع داده میشود؛ لذا دستور دادیم که ظرف ۲۴ ساعت باید پرونده در بنیاد تعیین تکلیف شود.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پایان در رابطه با پرونده جانبازی هم عنوان کرد: در موضوع جانبازان کار را به استانها واگذار کردیم و تاکید کردیم با فاصله زیر ۲۴ ساعت بعد از ارسال پرونده باید موضوع تعیین تکلیف شده باشد؛ لذا از استاندار محترم تهران میخواهم که با توجه به اینکه تعداد شهدا و حادثهدیدگان تهران از همه جا بیشتر است، این جلسات را به سرعت برگزار کنند.