خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 23 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش قیمت نفت در پی اعلام تعرفه‌ها و بیانیه احتمالی ترامپ در مورد روسیه

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | دوشنبه، 23 تیر 1404 - 15:24
قیمت نفت با اعمال تعرفه‌ها و بیانیه احتمالی رئیس جمهور آمریکا درباره تسلیح اوکراین افزایش ۱ درصدی را تجربه کرد.
نفت،آمريكا،درصد،افزايش،بشكه،تحويل

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم حسینی - قیمت نفت خام روز دوشنبه پس از اعلام تعرفه‌های جدید ۳۰ درصدی دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا بر کالا‌های اتحادیه اروپا و مکزیک، بیش از ۱ درصد افزایش یافت، که به گفته ماروس سفکوویچ، کمیسر تجارت و امنیت اقتصادی اروپا منجر به پایان روابط تجاری این بلوک با واشنگتن خواهد شد.
سرمایه‌گذاران همچنین در بحبوحه گزارش‌هایی مبنی بر آماده‌سازی طرح جدید ایالات متحده برای مسلح کردن اوکراین با سلاح‌هایی که می‌توانند به عمق خاک روسیه از جمله مسکو حمله کنند، پیش‌بینی «بیانیه مهم» ترامپ در مورد روسیه را داشتند.
نفت وست تگزاس اینترمدیت (WTI) برای تحویل در ماه اوت، ساعت ۶:۴۱ صبح به وقت شرق آمریکا، ۱.۵۵ درصد افزایش یافت و به ۶۹.۵۱ دلار در هر بشکه رسید.
در همین حال، نفت برنت برای تحویل در ماه سپتامبر ۱.۴۸ درصد افزایش یافت و در ساعت ۶:۴۲ صبح به وقت شرق آمریکا به ۷۱.۴۰ دلار در هر بشکه رسید.
منبع: رویترز