خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 23 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اولمرت: طرح اسرائیل برای رفح، پاکسازی قومی در پوشش کمک‌رسانی است

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | دوشنبه، 23 تیر 1404 - 14:41
نخست وزیر سابق اسرائیل رژیم صهیونیستی طرح انتقال ساکنان غزه به رفح را یک اردوگاه کار اجباری در پوشش کمک‌رسانی خواند.
اسرائيل،اولمرت،بشردوستانه،اجباري،وزير،پاكسازي،اردوگاه،قومي،ه ...

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم حسینی - ایهود اولمرت، نخست وزیر سابق اسرائیل هشدار می‌دهد که به اصطلاح «شهر بشردوستانه» برنامه‌ریزی شده «اسرائیل» در رفح، پاکسازی قومی است و آن را یک اردوگاه کار اجباری در پوشش کمک‌رسانی خواند.
ایهود اولمرت روز دوشنبه در مصاحبه‌ای با گاردین گفت که «شهر بشردوستانه» پیشنهادی «اسرائیل» در رفح، معادل پاکسازی قومی است و در صورت تحقق، به عنوان یک اردوگاه کار اجباری عمل خواهد کرد.
او هشدار داد که این طرح که مورد حمایت نخست وزیر بنیامین نتانیاهو و کاتز، وزیر جنگ و بن گویر، وزیر امنیت داخلی است، نشان دهنده تشدید خطرناک نقض‌های مداوم «اسرائیل» علیه مردم فلسطین است.
اولمرت در پاسخ به دستور کاتز به ارتش برای تهیه طرحی برای اسکان ۶۰۰۰۰۰ فلسطینی در جنوب نوار غزه گفت: «این یک اردوگاه کار اجباری است.
متاسفم.» بر اساس این طرح، فلسطینی‌ها از ترک منطقه به جز به کشور‌های دیگر منع می‌شوند؛ محدودیتی که اولمرت آن را نوعی آوارگی اجباری توصیف کرد.
او با هشدار به اینکه تنها تفسیر منطقی این استراتژی، اخراج اجباری است، خاطرنشان کرد: «اگر آنها [فلسطینی‌ها] به «شهر بشردوستانه» جدید تبعید شوند، می‌توان گفت که این بخشی از یک پاکسازی قومی است.
این هنوز اتفاق نیفتاده است.»
طبق گزارش سازمان ملل و چندین سازمان بشردوستانه، نزدیک به ۸۰۰ فلسطینی در تلاش برای دسترسی به کمک در هفته‌های اخیر، با حملات اسرائیل شهید شده‌اند.
اظهارات اولمرت در زمانی مطرح می‌شود که عملیات «اسرائیل» که اغلب مناطق به اصطلاح توزیع کمک را هدف قرار می‌دهد، محکومیت گسترده‌ای را به دنبال داشته است.
گزارشی در ۱۳ ژوئیه ( ۲۲ تیر) از رویترز به تفصیل شرح داد که چگونه حداقل هشت کودک که در النصیرات در حال جمع‌آوری آب بودند، در یک حمله موشکی اسرائیل شهید شدند و نیرو‌های اسرائیلی بعداً «نقص فنی» را مقصر دانستند.
گروه‌های حقوق بشری معتقدند که چنین حوادثی ناهنجاری نیستند، بلکه بخشی از یک الگوی سیستماتیک خشونت علیه غیرنظامیان تحت پوشش مدیریت بشردوستانه هستند.
در عمل، آمار تلفات سرسام‌آور است: از زمان آغاز جنگ، بیش از ۵۸۰۰۰ فلسطینی در غزه شهید و بیش از ۱.۷ میلیون نفر آواره شده‌اند.
تقریباً ۷۰٪ از زیرساخت‌های این منطقه نابود شده است.
بیمارستان‌ها و مراکز درمانی بمباران شده‌اند و از کار افتاده‌اند.
بحران انسانی با فروپاشی سیستم‌های آب آشامیدنی، بیماری‌های گسترده و ناامنی غذایی تقریباً کامل تشدید شده است.
منتقدان معتقدند که این شرایط، هرگونه زبان رسمی «بشردوستی» را بی‌معنی می‌کند.
منبع: المیادین