خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 23 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رئیس جمهور آلمان خواستار مشارکت عمومی در ارتش شد

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | دوشنبه، 23 تیر 1404 - 13:40
رئیس جمهور آلمان خواستار بحث سراسری در مورد بازگرداندن خدمت سربازی اجباری شده است.
سربازي،اجباري،خدمت،آلمان،امنيتي،افزايش،اشتاين،ماير،احتمالاً،د ...

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم حسینی - فرانک والتر اشتاین مایر، رئیس جمهور آلمان خواستار بحث سراسری در مورد بازگرداندن خدمت سربازی اجباری شده است و تأکید کرده است که برلین باید در بحبوحه آنچه که او تشدید تهدیدات امنیتی در اروپا توصیف کرد، نیرو‌های مسلح خود را تقویت کند.
خدمت سربازی اجباری در آلمان در سال ۲۰۱۱ به حالت تعلیق درآمد.
اگرچه سربازی اجباری غیرفعال است، اما چارچوب قانونی برای خدمت سربازی اجباری دست نخورده باقی مانده و می‌تواند با اکثریت پارلمانی دوباره فعال شود.
با این حال، بازگشت کامل از جمله زنان، مستلزم تغییراتی در قانون اساسی است.
اشتاین مایر در گفت‌و‌گو با ZDF گفت که آلمان باید برای این احتمال آماده شود که ثبت نام داوطلبانه از الزامات نیروی انسانی ارتش کمتر باشد.
او گفت: «من طرفدار خدمت سربازی اجباری هستم، زیرا معتقدم با تغییر وضعیت امنیتی در اروپا، با توجه به این واقعیت که جنگی در حال وقوع است و با نتیجه‌گیری‌هایی که از آن برای محافظت بهتر از خود گرفته‌ایم، تجهیزات پرسنلی بوندس‌وهر نیز باید تطبیق داده شود.»
او از پیشنهاد بوریس پیستوریوس، وزیر دفاع برای افزایش تعداد سربازان و ایجاد یک سیستم پیش‌نویس پشتیبان حمایت کرد.
این طرح با هدف جذب حدود ۵۰۰۰ داوطلب در سال و افزایش آن به ۳۰۰۰۰ نفر تا سال ۲۰۲۹ تدوین شده است.
قانونی که برای بررسی در ماه اوت در کابینه آماده می‌شود و احتمالاً تا اوایل سال ۲۰۲۶ فعال خواهد شد، شامل مقرراتی است که در صورت کمبود تعداد داوطلبان، خدمت سربازی اجباری را به طور خودکار از سر می‌گیرد.
اشتاین‌مایر گفت: «ما اکنون به این بحث نیاز داریم، ترجیحاً با نتیجه‌ای مثبت، به طوری که اگر داوطلبان کافی وجود نداشته باشند، احتمالاً به شکل متفاوتی به خدمت سربازی اجباری که قبلاً لغو کرده‌ایم، باز خواهیم گشت.»
از زمان تشدید درگیری‌های اوکراین در فوریه ۲۰۲۲، آلمان با استناد به آنچه که آن را تهدید امنیتی از سوی روسیه می‌داند، در تلاش برای تقویت ارتش خود بوده است.
مسکو ادعا‌هایی مبنی بر اینکه قصد حمله به کشور‌های ناتو را دارد، رد کرده و آنها را «مزخرف» خوانده و رهبران غربی را متهم کرده است که عمداً شهروندان خود را نگران می‌کنند تا افزایش بودجه‌های دفاعی خود را توجیه کنند.
منبع: آرتی