ترور دانشمندان ایرانی دنیا را از علم آنها محروم کرد
یک استاد دانشگاه با اشاره به اینکه یافته های علمی کشور با ترور دانشمندان از بین نمی رود، تاکید کرد: ترور دانشمندان ایرانی دنیا را از علم آنها محروم کرد.

حمیدرضا ابنالدین، استاد دانشگاه امام حسین (ع) و جانشین سازمان بسیج اساتید در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، با اشاره به شهادت جمعی از دانشمندان حوزه هستهای و خلا حضور این افراد در حوزه علمی کشور اظهار داشت: قطعا این عزیزان از وزنههای علمی کشور محسوب میشدند که نه تنها در ایران بلکه در جهان و دنیای علم، صاحب اثر و تاثیر بودند.
شهادت و فقدان آنها جهان و دنیای علم را از خدماتشان محروم کرد.
وی خاطرنشان کرد: شاید اولین اعتراض ما در ترور ناجوانمردانه این علما و دانشمندان، اعتراض به این جنایت در محروم کردن دنیا از خدماتی است که این افراد به عرصه علمی جهان ارائه میدادند اما این یک واقعیت است که علم مرز ندارد و محدودیت و جنسیت نمیشناسد، پس به توسعه خود ادامه میدهد و مسیر را برای این توسعه با همه محدودیتها و مشکلات باز میکند.
ترور دانشمندان هستهای دنیا را از علم آنها محروم کرد
این استاد دانشگاه با بیان اینکه یافتهها و دستاوردهای علمی قابل ترور شدن نیستند، تاکید کرد: قطعا دانشجویان و همکاران این شهدا با بهرهگیری از یافتههای علمی آنها این مسیر را ادامه میدهند.
اگر این دانشجویان و اساتید نیز دارای نگاه و هویت جهادی و انقلابی باشند قطعاً عرصه علمی آنها با سرعت و گسترش بیشتری در سطح دانشگاهها و جهان به مسیر خود ادامه میدهد و اگر هم از روحیه جهادی و انقلابی برخوردار نباشند شاید سرعت رشد علمی در این حوزه کمی کٌند شود، ولی اصل علم از بین نخواهد رفت.
یافتههای علمی قابل ترور نیستند
وی با اشاره به اینکه با این تفاسیر نباید نگرانی را بابت فقدان حضور این عزیزان در عرصههای علمی داشته باشیم زیرا با نبود این عزیزان هم علم متوقف نمیشود و به رشد خود ادامه میدهد، گفت: این عزیزان دانشجویان زیادی در حوزه فیزیک و هستهای تربیت کردند که خود این افراد، دانشجویان دیگری را برای کشور تربیت میکنند و نسلهای جدید جای آنها را پر خواهند کرد کما اینکه در حال حاضر هم دانشجویان این شهدا در حال حرکت در این مسیر هستند.
جهان همواره در یک مبارزه علمی بین جنود الهی و شیطانی است
ابنالدین با اشاره به اینکه حتی در ایام جنگ 12 روز نیز فعالیتهای علمی متوقف نشد و امروز نیز با همان قدرت قبل در کشور به مسیر خود ادامه میدهد، گفت: دستاوردها و یافتههای علمی کشورمان به سراسر دنیا به خصوص به ملتهای محروم جهان هم خواهد رسید زیرا ما در حوزه توسعه علم بخیل نیستیم.
امروزه ملتهای مسلمان جهان که تحت ظلم استکبار جهانی واقع شدند از این علم بهرهبرداری و استفاده میکنند.
علم اگر در خدمت بشریت و نجات بشریت نباشد در خدمت جهل و جنود شیطانی است.
لذا ما همواره در یک مبارزه علمی بین جنود الهی و جنود شیطانی برای استفاده و بهرهبری از علم در جهت منفعت و یا علیه بشریت هستیم.
وی با بیان اینکه مبارزه ما با آمریکاییها و رژیم صهیونیستی، مبارزه ایران متمدن با تمدنی 7000 ساله با این دو رژیم شیطانی است، گفت: قطعا پیروز این جنگ ما هستیم زیرا شرافت، عزت و افتخاری که ایرانیها به واسطه ایرانی بودن خودشان با این تمدن 7 هزار ساله دارند به هیچ وجه با بمب اتم و هر نوع سلاح کشتار جمعی از بین نخواهد رفت.
شاهدیم امروز دانشجویان بیشتری برای حضور در این عرصههای علمی از خود رغبت نشان میدهند و ما در دانشگاه این مسئله را به خوبی میبینیم.
اساتید متعهد کشور رشتههای تخصصی خود را ابزاری برای مبارزه میدانند
این استاد دانشگاه خاطرنشان کرد: البته در هر جمعیت و جامعهای افراد ترسو و بزدل نیز وجود دارند که بیش از اینکه نقش علمی خود را علم ایفا کنند، نقشه رسانهای و تبلیغاتی خود را ایفا میکنند.
این افراد همیشه و همه جا هستند و در دنیای علم هم با آنها مواجه هستیم اما باید بداینم در عرصه علمی کشور ما تعداد این افراد در مقابل اساتید متعهد، دلسوز و انقلابی به قدری کم است که به چشم نمیایند.
اساتید متعهد کشور رشتههای علمی و تخصصی خود را با عنوان یک ابزار در مبارزه با غرب و استکبار جهانی میبینند و به این مسیر با افتخار ادامه میدهند.
وی در ادامه این گفتگو از آشنایی خود با برخی از این دانشمندان گفت و به ذکر خاطراتی از این شهدا پرداخت.
ابنالدین با اشاره به شخصیت شهید فریدون عباسی، افزود: شهید فریدون عباسی از اساتید مومن، متعهد و انقلابی دانشگاه امامحسین (علیه السلام) بود که بعدها به دانشگاه شهید بهشتی منتقل شد و آنجا هم ماموریتهای علمی خود را انجام داد.
وی گفت: شهید عباسی فردی شجاع، جسور، باهوش، مومن و انقلابی بود و به هیچ وجه در ساختارهای رسمی نمیگنجید.
آنچه که فکر میکرد درست است با شجاعت انجام میداد.
به دلیل همین شجاعت در دولت نهم به عنوان مسئول سازمان انرژی اتمی کشور انتخاب شد تا قبل از شهادتش کماکان نقش موثر خود در توسعه علم را ایفا میکرد.
شاید نقشی سیاسی به شکل رسمی در کشور نداشت اما در انجام نقش علمی و سیاسی غیررسمی و مردمی خود، لحظهای کوتاهی نکرد و در این مسیر هم به شهادت رسید.
خیلیها نمیدانستند شهید عسگری دانشمند هستهای است
جانشین سازمان بسیج اساتید درباره شهید عسگری از دانشمندان هستهای کشور نیز گفت: این شهید هم شخصیتی مومن، مهربان، انقلابی و دوست داشتنی بود که دانشجویان خوبی از خود به یادگار گذاشته است و ویژگیهای اخلاقی والایی داشت.
وی تاکید کرد: خیلی از افراد به دلیل شخصیت متواضع و آرامی که شهید عسگری داشت، نمیدانستند ایشان از دانشمندان هستهای کشور هستند.
الگو و اسوه اخلاق و علم بودند و برای ما زندگی در کنار این افراد افتخار است و قطعا دانشجویانشان مسیر آنها را ادامه میدهند.
انتهای پیام/