خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 23 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رسیدگی به 3168 پرونده تعزیراتی در بهار همدان

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 23 تیر 1404 - 11:30
مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان از رسیدگی به سه هزار و 168 پرونده تعزیراتی در بهار امسال خبر داد و افزود: بیشترین تخلفات رسیدگی شده در این مدت به ترتیب درج نکردن قیمت، گرانفروشی، کم فروشی و تقلب بوده است.
پرونده،رسيدگي،كالا،تخلفات،همدان،موضوع،تخلفاتي،168

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، مرضیه یونسی در جمع خبرنگاران گفت: اداره کل تعزیرات حکومتی همدان در سه ماه اول 1404به سه هزار و 168 پرونده تخلفاتی با موضوعات کالا و خدمات، قاچاق کالا و ارز، بهداشت و درمان رسیدگی کرد.
وی اعلام کرد: تعزیرات حکومتی همدان به سه هزار و 168 پرونده تخلفاتی در بهار امسال رسیدگی و متخلفان به 530 میلیارد و 863 میلیون ریال جریمه محکوم شدند و از این تعداد پرونده‌ رسیدگی شده، دو هزار و 700 پرونده تخلفات صنفی با موضوع کالا و خدمات، 352 پرونده با موضوع قاچاق کالا و 116 پرونده با موضوع تخلفات در حوزه بهداشت بوده است.
یونسی بیان کرد: در اجرای احکام با وصول جریمه به میزان 248 میلیارد و 472 میلیون ریال پرونده های رسیدگی شده، مختومه شدند و بیشترین تخلفات رسیدگی شده در این مدت به ترتیب درج نکردن قیمت، گرانفروشی، کم فروشی و تقلب بوده است.
وی با اشاره به آمار بازرسی‌های انجام‌شده در دوران جنگ تحمیلی گفت: در طول 12 روز جنگ اقتصادی، از 680 واحد صنفی بازرسی شد و 120 پرونده تخلف تشکیل گردید.
با تلاش شبانه‌روزی گشت‌های مشترک، مدیریت هوشمندانه استان و همراهی رسانه‌ها، هیچ کمبودی در عرضه کالاهای اساسی به وجود نیامد و دشمن در ایجاد ناامنی بازار کاملاً شکست خورد.
انتهای پیام/