خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 23 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بازیگر «بیشه»: ترامپ دقیقاً عکس هر چیزی که گفته عمل می‌کند

مهر | فرهنگی و هنری | دوشنبه، 23 تیر 1404 - 08:58
اندرو شولتز کمدین و بازیگر فیلم «بیشه»، ترامپ را برای عمل نکردن به وعده‌های انتخاباتی‌اش زیر سوال برد.
اپستين،شولتز،ماسك،عمل،اوونز،لاپوشاني،گفته_بود،بديهي،تازگي

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس، اندرو شولتز، بازیگر، کمدین، تهیه‌کننده و پادکستر آمریکایی از دولت دوم ترامپ به دلیل عمل نکردن به وعده‌های انتخاباتی‌اش انتقاد کرد.
شولتز در یک قسمت پادکست «فلگرانت» گفت: او دقیقاً برعکس هر چیزی که من به آن رأی دادم عمل می‌کند.
وی افزود: من می‌خواهم او جنگ‌ها را متوقف کند، او آنها را تأمین مالی می‌کند.
من می‌خواهم او هزینه‌ها را کاهش دهد، بودجه را کاهش دهد اما او آنها را افزایش می‌دهد.
مثل همه کارهایی که او گفته بود انجام خواهد داد و انجام نداده به جز بازگرداندن مهاجران غیرقانونی که حتی در این مورد هم عقب‌نشینی کرده است.
این اولین بار نیست که مخالفان، چنین انتقادی از ترامپ طرح می‌کنند و کندیس اوونز مفسر محافظه‌کار و مشاور سابق کاخ سفید و ایلان ماسک هم استدلال کرده‌اند که ترامپ به پلتفرمی که در مبارزات انتخاباتی خود مطرح کرده بود، عمل نمی‌کند.
اوونز در برنامه «پیرز مورگان بدون سانسور» پس از حمله آمریکا به سه تأسیسات هسته‌ای ایران گفت: او یک ناامیدی مزمن است و من خجالت می‌کشم که به مردم گفتم به او رأی دهند زیرا این اتفاق قرار نبود بیفتد و حالا در حال رخ دادن است.
هم شولتز و هم ماسک از ترامپ به دلیل عدم انتشار پرونده‌های مرتبط با جفری اپستین، مجرم جنسی و سرمایه‌دار محکوم انتقاد کرده‌اند.
ماسک به تازگی نوشت: چگونه می‌توان از مردم انتظار داشت که به ترامپ ایمان داشته باشند اگر او پرونده‌های اپستین را منتشر نکند؟
این در حالی است که وزارت دادگستری به تازگی گفته اپستین «لیست موکلان» خود را نگه نداشته در حالی که پیش از این دادستان کل پم بوندی در فاکس نیوز گفته بود نام‌ها «روی میزش هستند» و به زودی بررسی خواهند شد.
این بازیگر در این مورد هم گفته است: این توهین به اطلاعات ماست.
بدیهی است که جامعه اطلاعاتی در تلاش است تا آن را لاپوشانی کند.
بدیهی است که دولت ترامپ در تلاش است تا آن را لاپوشانی کند.