خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اسدبیگی برای حضور در رقابت‌های جهانی راهی لهستان شد

فارس | ورزشی | چهارشنبه، 19 تیر 1398 - 16:01
ملی پوش اسلالوم ایران برای حضور در کمپ تمرینی فدراسیون جهانی و شرکت در رقابت های قهرمانی جوانان و زیر ۲۳ سال جهان راهی لهستان شد.
كمپ،اسدبيگي،پوش،لهستان

ملی پوش اسلالوم ایران برای حضور در کمپ تمرینی فدراسیون جهانی و شرکت در رقابت های قهرمانی جوانان و زیر ۲۳ سال جهان راهی لهستان شد.
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت فدراسیون قایقرانی، نیروانا اسدبیگی ملی پوش آبهای خروشان ایران که نماینده کشورمان در کمپ تمرینی فدراسیون جهانی و رقابت های قهرمانی جوانان و زیر ۲۳ جهان است برای حضور در این دو رویداد راهی لهستان شد.
این کمپ و مسابقه از ۱۹ تا ۳۱ تیرماه به میزبانی شهر کراکو لهستان برگزار می شود و نیروانا اسدبیگی پس از تمرین در این کمپ وارد مسابقات خواهد شد.
اسدبیگی ملی پوش اسلالوم ایران است که در المپیک جوانان بوینس آیرس آرژانتین نیز حضور داشت.
انتهای پیام/س