خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 23 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فرمانده سپاه حضرت‌قمر‌بنی‌هاشم(ع): نیروهای مسلح در آمادگی کامل هستند - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 22 تیر 1404 - 20:53
فرمانده سپاه حضرت قمر بنی هاشم (ع) گفت:اگر دشمن بار دیگر قصد تجاوز به خاک مقدس ایران اسلامی را داشته باشد ما نخستین کسانی خواهیم بود که در برابر آنها سینه سپر می کنیم.
بختياري،شهداي،ايران،حمله،اسلامي،اكبري،عشاير،شهدا،سردار،دشمنا ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، سردار علی‌محمد اکبری در رزمایش فداییان ولایت عشایر بختیاری استان، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، به‌ویژه شهدای اقتدار، شهدای دفاع مقدس و شهدای حمله 12 روزه اخیر دشمنان به کشور، اظهار داشت: یاد و خاطره همه شهدا به‌ویژه شهدای حمله ددمنشانه و ناجوانمردانه آمریکایی‌ها و رژیم صهیونیستی به کشور عزیز اسلامی‌مان را گرامی می‌داریم.
در این حمله بیش از هزار نفر از هم‌وطنان‌مان، اعم از سرداران، فرماندهان، امیران، دانشمندان هسته‌ای و افراد غیرنظامی مظلوم به شهادت رسیدند.
وی افزود: مناطق عشایری، به‌ویژه منطقه عشایری استان چهارمحال و بختیاری و شهرستان کوهرنگ، با حضور در این همایش، اعلام همبستگی و آمادگی کردند.
آنان همچون شهدای سرافراز عشایر بختیاری، از جمله شهید شیرعلی‌مردان خان بختیاری و سپهبد پاسدار حاج قاسم سلیمانی که جان خود را فدای ایران و ایرانی کردند، امروز نیز بر ایستادگی پای آرمان‌های انقلاب اسلامی تأکید دارند.
فرمانده سپاه حضرت قمر بنی‌هاشم (ع) تصریح کرد: مردم شهرستان کوهرنگ و عشایر بختیاری با انسجام مثال‌زدنی خود، به دشمنان اعلام کردند که ما نسل حاج قاسم سلیمانی هستیم و بر عهد و میثاق خود با ولایت باقی خواهیم ماند.
سردار اکبری هدف اصلی دشمن از حمله به ایران را تجزیه کشور عنوان کرد و گفت: دشمنان به هیچ‌یک از اهداف خود نرسیدند و این موضوع نشان‌دهنده شکست مفتضحانه آنان است.
وی در ادامه با بیان اینکه نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران همواره در آمادگی کامل به سر می‌برند، تأکید کرد: اگر دشمن بار دیگر قصد تجاوز به خاک مقدس ایران اسلامی را داشته باشد، ما نخستین کسانی خواهیم بود که در برابر آن‌ها سینه سپر می‌کنیم.
سردار اکبری همچنین خاطرنشان کرد: همه طرح‌هایی که در مدت 12 روز جنگ تحمیلی اخیر اجرا شد، توسط سرداران رشید ایران، که متأسفانه در همان ساعات اولیه تجاوز دشمن به شهادت رسیدند، از پیش آماده شده بود.
امروز نیز جایگزینان این شهدا از همان نسل پرافتخار دوران دفاع مقدس هستند که هم‌چنان با قدرت از انقلاب اسلامی پاسداری می‌کنند.
انتهای پیام/7549