26 کیلومتر از محور بجنورد ـ سنخواست زیر بار ترافیک میرود - تسنیم
استاندار خراسان شمالی از آغاز عملیات آسفالت ریزی و پیشرفت محسوس پروژه راه بجنورد ـ سنخواست خبر داد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بجنورد، بهمن نوری، استاندار خراسان شمالی در حاشیه بازدید میدانی خود از پروژه راه بجنورد ـ سنخواست که با حضور معاون عمرانی و مدیرکل راه و شهرسازی استان انجام شد، اظهار کرد: عملیات اجرایی در 16 کیلومتر از این محور هماکنون وارد مراحل آسفالتریزی شده و این بخش توسط قرارگاه سازندگی خاتمالانبیا در حال انجام است.
وی با اشاره به اهمیت این پروژه در توسعه حملونقل استان افزود: با تکمیل عملیات آسفالت در این 16 کیلومتر، مجموع مسیر آماده بهرهبرداری محور بجنورد–سنخواست به 26 کیلومتر میرسد.
طول کل این محور 90 کیلومتر برآورد شده است و اقدامات برای تسریع روند کار و بهرهبرداری هرچه سریعتر از باقیمانده مسیر ادامه دارد.
نوری تأمین اعتبارات لازم را از مهمترین دلایل رشد پروژه دانست و گفت: در سال جاری، برای این بخش از مسیر بیش از 2,500 میلیارد ریال تخصیص یافته است و بخش اجرایی به قرارگاه خاتمالانبیا سپرده شد تا سرعت عملیات افزایش یابد.
استاندار خراسان شمالی پروژه احداث محور بجنورد ـ سنخواست ـ میامی ـ تهران را یکی از محورهای استراتژیک استان دانست و گفت: این مسیر از اولویتهای حوزه حملونقل بوده و تکمیل آن تاثیر چشمگیری در کاهش زمان سفر و بهبود ایمنی تردد دارد.
به گفته وی، با تکمیل کل پروژه، حداقل 45 دقیقه از زمان سفر روزانه رانندگان کاسته خواهد شد و این موضوع به ویژه برای وسایل نقلیه سنگین و مسافربری بسیار با اهمیت است.
به گزارش تسنیم؛ اجرای کامل عملیات آسفالتریزی در محور بجنورد ـ سنخواست میتواند تا 30 درصد میزان تصادفات جادهای این مسیر را کاهش دهد و نقش مهمی در تسهیل تردد و ارتقای ایمنی داشته باشد.
پیشبینی کارشناسان حاکی است که پس از تکمیل محور، سالانه بیش از 500 هزار دستگاه خودرو از این مسیر تردد خواهند کرد.
این پروژه یکی از مطالبات مهم کامیونداران، ناوبری و مسافران استان در سالهای اخیر بوده است.
انتهای پیام/311