خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 23 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

صورت های مالی تلفیقی سال مالی 1403 چادرملو منتشر شد

تسنیم | بازار | یکشنبه، 22 تیر 1404 - 19:29
صورتهای مالی تلفیقی و جداگانه شرکت معدنی و صنعتی چادرملو(سهامی عام) شامل صورتهای وضعیت مالی به تاریخ 30 اسفند 1403 و صورت های سود و زیان، سود و زیان جامع،تغییرات در حقوق مالکانه، و جریان های نقدی برای سال مالی منتهی 1403/12/29 منتشر شد.
مالي،حسابرسي،شركت،صورتهاي،موسسه،گزارش،حسابرس،ماده،بااهميت،تل ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم، گزارش حسابرس مستقل و بازرس قانونی به مجمع عمومی صاحبان سهاممعدنی و صنعتی چادرملو به شرح زیر است:
1.
صورتهای مالی تلفیقی و جداگانه شرکت معدنی و صنعتی چادرملو(سهامی عام) شامل صورتهای وضعیت مالی به تاریخ 30 اسفند 1403 و صورت‌های سود و زیان، سود و زیان جامع،تغییرات در حقوق مالکانه، و جریان‌‌های نقدی برای سال مالی منتهی به تاریخ مزبور و یادداشت‌های توضیحی 1 تا 50، توسط این موسسه، حسابرسی شده است.
2.
مسئولیت تهیه و ارائه منصفانه صورتهای مالی تلفیقی و جداگانه شرکت طبق استانداردهای حسابداری و همچنین طراحی، اعمال و حفظ کنترل‌های داخلی لازم برای تهیه صورتهای مالی عاری از تحریف بااهمیت ناشی از تقلب یا اشتباه، بر عهده هیئت مدیره است.
در تهیه صورتهای مالی تلفیقی و جداگانه شرکت، هیئت مدیره مسئول ارزیابی توانایی شرکت به ادامه فعالیت و حسب ضرورت، افشای موضوعات مرتبط با ادامه فعالیت و مناسب بودن بکارگیری مبنای حسابداری تداوم فعالیت است، مگر اینکه قصد انحلال شرکت یا توقف عملیات آن وجود داشته باشد، یا هیچ راهکار واقع‌بینانه دیگری به جز موارد مذکور وجود نداشته باشد.
3.
حسابرسی این موسسه طبق استانداردهای حسابرسی انجام شده است.
مسئولیت‌های موسسه طبق این استانداردها در بخش مسئولیت‌های حسابرس و بازرس قانونی در حسابرسی صورت‌های مالی توصیف شده است.
این موسسه طبق الزامات آیین اخلاق و رفتار حرفه‌ای جامعه حسابداران رسمی، مستقل از گروه است و سایر مسئولیت‌های اخلاقی را طبق الزامات مذکور انجام داده است.
این موسسه اعتقاد دارد که شواهد حسابرسی کسب شده به عنوان مبنای اظهارنظر ، کافی و مناسب است.اهداف حسابرس شامل کسب اطمینان معقول از اینکه صورتهای مالی تلفیقی و جداگانه شرکت، به عنوان یک مجموعه واحد، عاری از تحریف بااهمیت ناشی از تقلب یا اشتباه است، و صدور گزارش حسابرس که شامل اظهارنظر وی می‌شود.اطمینان معقول سطح بالایی از اطمینان است، اما حتی با انجام حسابرسی طبق استانداردهای حسابرسی ممکن است همه تحریف‌های بااهمیت، درصورت وجود، کشف نشود.
تحریف‌ها که که ناشی از تقلب یا اشتباه می‌باشند، زمانی با اهمیت تلقی می‌شوند که به‌طور منطقی انتظار رود، به تنهایی یا در مجموع، بتوانند بر تصمیمات اقتصادی استفاده‌کنندگان که بر مبنای صورتهای مالی تلفیقی و جداگانه شرکت اتخاذ می‌شود، اثر بگذارند.
در چارچوب انجام حسابرسی طبق استاندارد‌های حسابرسی، بکارگیری قضاوت حرفه‌‌ای و حفظ نگرش تردید حرفه‌ای در سراسر کار حسابرسی ضروری است، همچنین: •خطرهای تحریف بااهمیت صورتهای مالی تلفیقی و جداگانه شرکت ناشی از تقلب یا اشتباه مشخص و ارزیابی می‌شود، روش‌های حسابرسی در برخورد با این خطرها طراحی و اجرا، و شواهد حسابرسی کافی و مناسب به عنوان مبنای اظهارنظر کسب می‌شود.
از آنجا که تقلب می‌تواند همراه با تبانی، جعل، حذف عمدی، ارائه نادرست اطلاعات، یا زیرپاگذاری کنترل‌های داخلی باشد، خطر عدم کشف تحریف بااهمیت ناشی از تقلب، بالاتر از خطر عدم کشف تحریف بااهمیت ناشی از اشتباه است.
•ازکنترل‌‌های داخلی مرتبط با حسابرسی به منظور طراحی روش‌های حسابرسی مناسب شرایط موجود، و نه به قصد اظهارنظر نسبت به اثربخشی کنترل‌های داخلی گروه و شرکت، شناخت کافی کسب می‌شود.
•مناسب بودن رویه‌های حسابداری استفاده شده و معقول بودن برآوردهای حسابداری و موارد افشای مرتبط ارزیابی می‌شود.
• بر مبنای شواهد حسابرسی کسب شده، در مورد مناسب بودن بکارگیری مبنای حسابداری تداوم فعالیت و وجود یا نبود ابهامی بااهمیت در ارتباط با رویدادها یا شرایطی که می‌تواند تردیدی عمده نسبت به توانایی گروه و شرکت به ادامه فعالیت ایجاد کند، نتیجه‌گیری می‌شود.
اگر چنین نتیجه‌گیری شود که ابهامی با اهمیت وجود دارد باید در گزارش حسابرس به اطلاعات افشا شده مرتبط با این موضوع در صورتهای مالی تلفیقی و جداگانه شرکت اشاره شود یا، اگر اطلاعات افشا شده کافی نبود، اظهارنظر حسابرس تعدیل می‌گردد.
نتیجه‌گیری‌ها مبتنی بر شواهد حسابرسی کسب ‌‌شده تا تاریخ گزارش حسابرس است.
با این حال، رویدادها یا شرایط آتی ممکن است سبب شود گروه یا شرکت ، از ادامه فعالیت بازبماند.
•کلیت ارائه، ساختار و محتوای صورتهای مالی تلفیقی و جداگانه، شامل موارد افشا، و اینکه آیا معاملات و رویدادهای مبنای تهیه صورتهای مالی تلفیقی و جداگانه شرکت، به گونه‌ای در صورتهای مالی منعکس شده‌اند که ارائه منصفانه حاصل شده باشد، ارزیابی می‌گردد.
شواهد حسابرسی کافی و مناسب در مورد اطلاعات مالی شرکت‌های گروه یا فعالیت‌های تجاری درون گروه به منظور اظهارنظر مناسب نسبت به صورتهای مالی تلفیقی و جداگانه شرکت کسب می‌گردد.
حسابرس مسئول هدایت، سرپرستی و عملکرد حسابرسی گروه است.
مسئولیت اظهارنظر حسابرس، تنها متوجه حسابرس است.
افزون بر این، زمان‌بندی اجرا و دامنه برنامه‌ریزی شده کار حسابرسی و یافته‌های عمده حسابرسی، شامل ضعف‌های بااهمیت کنترل‌های داخلی که در جریان حسابرسی مشخص شده است، به ارکان راهبری اطلاع‌رسانی‌ می‌شود.
به علاوه، یادداشتی مبنی بر رعایت الزامات اخلاقی مربوط به استقلال به ارکان راهبری ارائه می‌شود، و همه روابط و سایر موضوعاتی که می‌توان انتظار معقولی داشت بر استقلال اثرگذار باشد و، در موارد مقتضی، تدابیر ایمن‌ساز مربوط به اطلاع آنها می‌رسد.
از بین موضوعات اطلاع‌‌رسانی‌‌شده به ارکان راهبری، آن‌دسته از مسائلی که در حسابرسی صورتهای مالی سال جاری دارای بیشترین اهمیت بوده‌اند و بنابراین مسائل عمده حسابرسی به شمار می‌روند مشخص می‌شود.
این مسائل در گزارش حسابرس توصیف می‌شوند، مگر اینکه طبق قوانین یا مقررات افشای آن منع شده باشد یا، هنگامی که در شرایط بسیار نادر، موسسه به این نتیجه برسد که مسائل مذکور نباید در گزارش حسابرس اطلاع‌‌رسانی شود زیرا به‌طور معقول انتظار می‌رود پیامدهای نامطلوب اطلاع‌رسانی بیش از منافع عمومی حاصل از آن باشد.
همچنین این موسسه به عنوان بازرس قانونی مسئولیت دارد موارد عدم رعایت الزامات قانونی مقرر در اصلاحیه قانون تجارت و مفاد اساسنامه شرکت و نیز سایر موارد لازم را به مجمع عمومی عادی صاحبان سهام گزارش کند.
4.
به نظر این موسسه، صورت‌های مالی یادشده، وضعیت مالی گروه و شرکت در تاریخ 30 اسفند 1403 ، و عملکرد مالی و جریان‌های نقدی گروه و شـــرکت را برای سال مالی منتهی به تاریخ مزبور، از تمام جنبه‌های بااهمیت، طبق استانداردهای حسابداری، به نحو منصفانه نشان می‌دهد.
5.
منظور از مسائل عمده حسابرسی، مسائلی است که به قضاوت حرفه‌ای حسابرس، در حسابرسی صورتهای مالی تلفیقی و جداگانه سال جاری، دارای بیشترین اهمیت بوده‌اند.
این مسائل در چارچوب حسابرسی صورتهای مالی تلفیقی و جداگانه و به منظور اظهارنظر نسبت به صورتهای مالی تلفیقی و جداگانه ، مورد توجه قرار گرفته است.
و اظهارنظر جداگانه‌ای نسبت به این مسائل ارائه نمی‌شود.
در این خصوص، هیچ گونه مسائل عمده حسابرسی برای درج در گزارش وجود ندارد.
8.
حسابرسی سال گذشته صورتهای مالی شرکت برای سال منتهی به 29 اسفند 1402 توسط حسابرس دیگری حسابرسی شده است و در گزارش مورخ 27 خرداد 1403 حسابرس مذکور، اظهارنظر تعدیل نشده (مقبول) ارائه شده است.
6.
وضعیت پیشرفت داراییهای در جریان تکمیل توجه مجمع عمومی عادی صاحبان سهام را به یادداشت توضیحی 10-7-14 در خصوص دلایل تطویل زمانی، درصد پیشرفت و نحوه تامین منابع مالی مورد نیاز جهت تکمیل پروژه‌های درجریان تکمیل گروه و شرکت جلب می‌نماید.
7.
پوشش بیمه ای دارایی های ثابت مشهود و موجودی مواد و کالا توجه مجمع عمومی عادی صاحبان سهام را به مفاد یادداشتهای توضیحی 14-3 و 23-5 صورتهای مالی، در رابطه با پوشش بیمه ای داراییهای ثابت مشهود و موجودی مواد و کالای گروه جلب می نمایید مفاد بندهای 4و5 این گزارش تاثیری بر اظهار نظر این موسسه نداشته است.
9.
مسئولیت سایر اطلاعات با هیئت مدیره شرکت است.
سایر اطلاعات شامل گزارش تفسیری مدیریت است.
اظهارنظر این موسسه نسبت به صورتهای مالی، به سایر اطلاعات تسری ندارد و لذا این موسسه نسبت به آن هیچ نوع اطمینانی ارائه نمی‌کند.
مسئولیت این موسسه، مطالعه سایر اطلاعات به منظور تشخیص مغایرت‌های بااهمیت بین سایر اطلاعات و صورتهای مالی یا شناخت کسب شده توسط حسابرس در جریان حسابرسی، و یا مواردی است که به نظر می‌رسد تحریفی بااهمیت در سایر اطلاعات وجود دارد.
در صورتی‌که این موسسه، بر اساس کار انجام شده، به این نتیجه برسد که تحریفی بااهمیت در سایر اطلاعات وجود دارد، باید آن را گزارش کند.
در این خصوص، مطالب قابل گزارشی وجود ندارد.
10.
موارد عدم رعایت الزامات قانونی مقرر در اصلاحیه قانون تجارت و مفاد اساسنامه شرکت به شرح زیر است : -10-1مفاد ماده 240 اصلاحیه قانون تجارت و تبصره 2 ماده 18 اساسنامه در خصوص پرداخت سود سهام ظرف مهلت مقرر
10.
10-2-مفاد ماده 110 اصلاحیه قانون تجارت و تبصره ماده 28 اساسنامه در رابطه با معرفی نماینده توسط واحد حقوقی (شرکت سرمایه گذاری استان خوزستان) 10-3- مفاد ماده 142 اصلاحیه قانون تجارت و ماده 2 اساسنامه(فعالیت اصلی) در رابطه با سرمایه گذاری در مرمت احیا و واگذاری حق بهره برداری بنای تاریخی چرخاب اردکان
10.
10-4-پیگیری های شرکت جهت انجام تکالیف مقرر‌ در مجمع عمومی‌ عادی سالیانه مورخ 6 تیر 1403 صاحبان سهام، در خصوص بندهای 5 ،1-10 ، 3-10و13این گزارش منجر به نتیجه نگردیده است.
11.
معاملات مندرج در یادداشت توضیحی 47-3 ، به عنوان کلیه معاملات مشمول ماده 129 اصلاحیه قانون تجارت که طی سال مالی مورد گزارش انجام شده و توسط هیئت مدیره شرکت به اطلاع این موسسه رسیده، مـورد بـررسـی قـرار گـرفتـه اسـت.
در مورد معـاملات مذکـور، مفاد ماده فوق مبنی بر کسب مجـوز از هیئـت مدیره و عدم شرکت مدیر ذینفع در رای‌گیری رعایت شده است.
مضافا به استثنای تضامین اعطایی، نظر این موسسه به شواهدی حاکی از اینکه سایر معاملات مزبور با شرایط مناسب تجاری و در روال عادی عملیات شرکت انجام نگرفته باشد، جلب نشده است.
12.
گزارش هیئت مدیره درباره فعالیت و وضع عمومی شرکت، موضوع ماده 232 اصلاحیه قانون تجارت و ماده 49 اساسنامه، که به‌ منظور تقدیم به مجمع عمومی عادی صاحبان سهام تنظیم گردیده، مورد بررسی این موسسه قرار گرفته است.
با توجه به رسیدگی‌های انجام شده، نظر این موسسه به موارد بااهمیتی که حاکی از مغایرت اطلاعات مندرج در گزارش مذکور با اسناد و مدارک ارائه شده از جانب هیئت مدیره باشد، جلب نشده است .
13.
ضوابط و مقررات وضع شده توسط سازمان بورس و اوراق بهادار در چارچوب چک لیست های ابلاغ شده آن سازمان، به شرح ذیل رعایت نشده است: 13-1- مفاد بند 10 ماده 7 دستورالعمل اجرایی افشای اطلاعات شرکتهای ثبت شده نزد سازمان در خصوص افشای صورتهای مالی میان دوره ای و سالانه حسابرسی شده برخی از شرکتهای تحت کنترل ظرف مهلت مقرر .
13-2- مفاد ماده 5 و تبصره 2 ماده 5 دستور العمل انضباطی ناشران پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران در خصوص پرداخت سود تقسیم شده ظرف مهلت مقرر و طبق برنامه اعلام شده به سازمان بورس و اوراق بهادار .
14.
در اجرای مفاد ماده 41 دستورالعمل حاکمیت شرکتی ناشران ثبت شده نزد سازان بورس رعایت تبصره ماده 40 دستورالعمل یاد شده، مبنی برافشای کمک عام المنفعه و هرگونه پرداخت در راستای مسئولیت های اجتماعی در گزارش فعالیت هیئت مدیره ، مورد بررسی این موسسه قرار گرفته است.در این خصوص این موسسه به موارد با اهمیتی که حاکی از عدم افشای نامناسب در گزارش مزبور باشد، برخورد نکرده است.
15.
گزارش کنترلهای داخلی حاکم بر گزارشگری مالی شرکت در تاریخ 30 اسفند 1403 در اجرای ابلاغیه چک لیست کنترل های داخلی حاکم بر گزارشگری های مصوب سازمان بورس و اوراق بهادار، بررسی شده است.
بر اساس بررسی انجام شده و با توجه به محدودیتهای ذاتی کنترلهای داخلی، این موسسه به مواردی حاکی از وجود نقاط ضعف بااهمیت کنترلهای داخلی حاکم بر گزارشگری مالی، طبق چارچوب فصل دوم دستورالعمل کنترلهای داخلی مصوب سازمان بورس و اوراق بهادار برخورد نکرده است.
16.
صورتهای مالی، تاییدیه مدیران، گزارشهای فعالیت هیئت مدیره و تفسیری مدیریت به تایید چهار نفر از اعضای هیئت مدیره رسیده است.
انتهای پیام/