خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 23 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پذیرش سالانه بیش از 200 کودک در بهزیستی اصفهان

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 22 تیر 1404 - 18:53
مدیر بهزیستی استان اصفهان گفت: شیرخوارگاه تحت نظارت این سازمان سالانه بیش از 200 کودک بی سرپرست و بدسرپرست را پذیرش می کند و خدمات حمایتی و نگهداری به آن ها ارائه می دهد.
اجتماعي،كودك،خانواده،بهزيستي،استان،مشاوره،مادر،اشاره،بدسرپرس ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، نسیم نفر، در نشست خبری هفته بهزیستی با اشاره به افزایش محسوس آسیب‌های اجتماعی گفت: دفتر مشاوره به‌منظور پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و ارائه خدمات سلامت روان فعالیت می‌کند و هم‌اکنون حدود 300 مرکز مشاوره مجاز در سراسر استان فعال هستند.
وی افزود: خدمات ارائه‌شده شامل مشاوره فردی، زوج‌درمانی، خانواده‌درمانی، روانپزشکی و مشاوره کودک است که عمدتاً توسط بخش غیردولتی ارائه می‌شود.
نفر درباره خدمات حمایتی به گروه‌های مختلف اعلام کرد:بیش از هشت هزار زن سرپرست خانوار به همراه خانواده‌هایشان در استان از خدمات بهزیستی بهره‌مند می‌شوند و حدود 2200 خانواده چندقلو تا سن هفت سالگی تحت پوشش دفتر زنان قرار دارند.
وی همچنین به طرح پایلوت «به زیست محلی» در سه محله کم‌برخوردار استان اشاره کرد که با همکاری خیران و نهادهای حمایتی اجرا می‌شود.
معاون سلامت اجتماعی بهزیستی درباره شیرخوارگاه گفت: این مرکز پذیرای کودکان بی‌سرپرست و بدسرپرست است که سالانه بیش از 200 کودک توسط اورژانس اجتماعی به آنجا معرفی می‌شوند.
وی افزود: حدود 2500 خانواده پشت نوبت فرزندخواندگی هستند و کودکانی که بالاتر از سه سال سن دارند، در خانه‌های کودک و نوجوان استان با خدمات آموزشی و رفاهی نگهداری می‌شوند.
نفر به آمار نگهداری کودکان بدسرپرست و بی‌سرپرست در 47 مرکز تخصصی اشاره کرد و گفت: حدود 400 خانواده دارای کودکان بدسرپرست تحت پوشش این مراکز هستند.
وی ادامه داد: نیمی از نوجوانان ترخیص شده از این مراکز، پس از رسیدن به سن استقلال، از کمک مالی بیش از 350 میلیون تومان برای شروع زندگی مستقل بهره‌مند می‌شوند.
اجرای طرح مادر خانواده، کودک، مادر در اصفهان
در ادامه تبسم احتشام‌زاده، رئیس فوریت‌های خدمات اجتماعی و پیشگیری از آسیب‌های بهزیستی استان اصفهان، درباره مددکاری گفت: برای افراد معتاد بهبودیافته که خانواده پذیرای آن‌ها نیست، مراکز توانمندسازی فراهم شده که اقامت شش ماه تا یک سال با خدمات روانشناختی، اشتغال و مددکاری ارائه می‌دهد.
وی به برنامه‌های مشارکت اجتماعی زنان و آموزش خودمراقبتی اشاره کرد و افزود:برنامه «خانواده، کودک و مادر» برای تقویت دلبستگی ایمن میان مادر و کودک اجرا می‌شود.
احتشام‌زاده درباره طرح «افزایش همیار محلی» توضیح داد: هدف از این برنامه حساس‌سازی و آموزش افراد مناطق آسیب‌خیز برای مشارکت فعال در حل مسائل اجتماعی است.
وی تأکید کرد که رویکرد بهزیستی بر مشارکت مردم در سه سطح «برای مردم»، «با مردم» و «به وسیله مردم» است تا مردم خود دغدغه‌مند شده و در رفع مشکلات اجتماعی نقش ایفا کنند.
انتهای پیام/170