چرا باید سامانههای آبیاری هوشمند اجرایی شود؟ - تسنیم
معاون عمرانی استاندار کرمانشاه با اشاره به اینکه روش های متداول آبیاری به روز نیستند و باعث هدر رفت آب می شوند گفت: در برنامه هفتم پیشرفت برای کمک به مهار بحران بی آبی بر مواردی مانند استقرار سامانه های نوین و هوشمند آبیاری در مزارع تاکید شده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، طهماسب نجفی در نشست کارگروه ویژه پیگیری پروژههای سد و شبکه های آبیاری و زهکشی در رودخانههای مرزی طرح گرمسیری اظهار کرد: در برنامه هفتم پیشرفت در راستای افزایش بهرهوری آب در حوزه کشاورزی، بر ضرورت توسعه روشهای نوین آبیاری تاکید شده است و در استان کرمانشاه هم برای مهار بحران بیآبی به این سمت گام برداریم.
وی با اشاره به اینکه روشهای متداول آبیاری به روز نیستند و باعث هدر رفت آب میشوند، گفت: در برنامه هفتم پیشرفت برای رفع این مشکل بر مواردی مانند انتقال آب از داخل لوله و استقرار سامانههای نوین و هوشمند آبیاری در مزارع تأکید شده و این راهکارها باید با یک برنامهریزی مناسب در داخل استان هم اجرایی شوند.
معاون عمرانی استاندار تأکید کرد: اجرای این روشهای نوین آبیاری به ارتقای بهرهوری آب، کاهش مصرف انرژی و حفظ منابع آبی و کاهش هدررفت آب در حوزه کشاورزی کمک میکند.
نجفی خاطرنشان کرد: استان کرمانشاه هزینه زیادی برای سامانه گرمسیری و ایجاد شبکه های اصلی و فرعی انجام داده است و کشاورزان عزیز باید از موهبت این طرح عظیم بهره مند شوند.
وی گفت: طبق گزارش جهاد کشاورزی 890 هکتار ار شبکه آبیاری دشت جگرلو اجرا شده و در بخشی از دشت لیک هم این شبکه اجرایی شده است.
معاون عمرانی استانداری کرمانشاه تأکید کرد: برای مدیریت ارشد استان بهرهمند شدن مردم از مناب آبی این سامانه مهم است و باید هر چه سریع تر این شبکه ها به بهره برداری برسند.
در این نشست آخرین اقدامات انجام شده پیرامون تکمیل و رفع مشکلات شبکههای آبیاری دشتهای جگرلو و دشت لیک مورد بررسی قرار گرفت.
انتهای پیام/