خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 23 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قوه قضاییه: نماینده سابق مجلس هیچ سند معتبری درباره ادعاهایش ارائه نکرد

اعتماد | همه | یکشنبه، 22 تیر 1404 - 18:40
قوه قضاییه می‌گوید: نماینده سابق سابق مجلس که در پی اظهارات خود در یک برنامه تلویزیونی به دادسرای تهران احضار شده بود تاکنون هیچ سند معتبری در اثبات ادعای خود به مقام قضایی ارائه نکرده است.
ارائه،احضار،دادسراي،ادعاي،تهران

قوه قضاییه می‌گوید: نماینده سابق سابق مجلس که در پی اظهارات خود در یک برنامه تلویزیونی به دادسرای تهران احضار شده بود تاکنون هیچ سند معتبری در اثبات ادعای خود به مقام قضایی ارائه نکرده است.
کد خبر: 723848 | ۱۴۰۴/۰۴/۲۲ ۱۸:۳۲:۴۲
قوه قضاییه می‌گوید نماینده سابق سابق مجلس که در پی اظهارات خود در یک برنامه تلویزیونی به دادسرای تهران احضار شده بود تاکنون هیچ سند معتبری در اثبات ادعای خود به مقام قضایی ارائه نکرده است.
به گزارش ایسنا، مرکز رسانه قوه قضاییه اعلام کرد:
بعد از ادعاهای نماینده سابق مجلس در یک برنامه زنده تلویزیونی، دادسرای تهران وی را احضار و به او دستور داد با حضور نزد مقام قضایی اسناد خود را ارائه کند.
در پی احضار این فعال سیاسی به دادسرای تهران وی با ارائه متن تایپ شده جعلی یک مصاحبه که البته پیشتر هم محتوای آن تکذیب شده بود و چنین مطلبی در هیچ رسانه معتبر داخلی و خارجی دیگری منتشر نشده است، عنوان کرد مستندات وی برای آن ادعای مجهول این مصاحبه بوده است.
تصریح می‌شود نامبرده هیچ سند معتبر، یا حتی لینک رسانه‌های داخلی و یا خارجی در مورد ادعای خود ارائه نداده است.