شماره هشتم مجله خردورزی منتشر شد
شماره هشتم مجله خردورزی با پرسش جنجالی آیا جامعه شناسی ایرانی در آستانه مرگ مغزی است؟ منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، شماره هشتم مجله خردورزی با پرسش جنجالی آیا جامعهشناسی ایرانی در آستانه مرگ مغزی است؟
منتشر شد.
فصلنامه علوم اجتماعی خردورزی در هشتمین شماره خود با طرح سؤال جنجالی درباره وضعیت جامعهشناسی ایرانی، به بررسی عمیق یکی از مهمترین مسائل آکادمیک در محافل علمی کشور پرداخته است.
این شماره که زیر نظر دکتر رفیعالدین اسماعیلی مدیر مسئول و مجید رحیمی سردبیر تدوین شده، در هفت بخش تخصصی شامل آوای شناخت، حکایت خاک، شطرنج معنا، پژواک رنگ، هزارتوی ذهن، جغرافیای علم و عرش اندیشه به واکاوی دقیق موضوع جامعهشناسی در تمام ابعاد شناختی، گفتمانی و رسانهای میپردازد.
در این شماره، با تیترهایی همچون «جامعهشناسی نمایشی»، «چراغ خاموش سکولاریسم»، «نظام دانشگاهی در چنبره بوروکراسی»، «برهوت معنا» و «افسون مشارکت وارداتی در هرم وارونه قدرت» به تحلیل و واکاوی بحرانهای عمیق علوم اجتماعی ایران پرداخته شده است.
مطالبی مانند «آزادی با چهره زنانه»، «سینما؛ آینه قدرت یا چکش تغییر»، «قطبنمای غرب بر لبه آشوب»، «افسون زدایی از انسان»، «راز دیدن آنچه همیشه میبینیم» و «عدالت الگوریتمی» نیز افقهای تازهای از تفکر و نقد اجتماعی را پیش چشم خوانندگان میگشایند.
خردورزی در این شماره خود، جایگاه جامعهشناسی ایران را در میان امواج مشکلات نظری و بوروکراسی دانشگاهی با نگاهی نو به نقد گذاشته و با تیترهایی مثل «طبیب بیمار»، «یک متفکر در کما»، «سایه بلند عقبماندگی» و «نظامپردازی در علم اجتماعی اسلامی» بخشهای ویژهای را به پرسش از هویت و آینده این علم اختصاص داده است.
یکی از نوآوریهای جذاب این شماره، امکان شنیدن خلاصه مطالب از طریق اسکن کیوآرکدهای موجود در ابتدای هر مطلب با صدای مهشید حسنی است.
انتهای پیام/