رژیمی صهیونیستی مایه رسوایی شعارها و قوانین بینالمللی در جهان شده است - تسنیم
اندیشمند جهان اسلام گفت: نبرد 12 روزه بین جمهوری اسلامی ایران و رژیم صهیونیستی بخش جدایی ناپذیری از نبرد برای آزادسازی فلسطین و آزادگان جهان از چنگال استکبار جهانی است؛ رژیم صهیونیستی مایه رسوایی شعارها و قوانین بین المللی در جهان شده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، محمد الحسانی، متفکر و متخصص در قضایای اندیشه اسلامی از کشور مغرب، در همایش وظایف امت اسلامی و علمای آن در قبالجنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی و آمریکا بر ضد جمهوری اسلامی ایران که از سوی موسسه مطالعات تطبیقی آینده پژوهی دینی برگزار شد اظهار داشت: ابتدا از شما به خاطر این دعوت برای بررسی موضوعی که تحت هیچ شرایطی نمیتوان از آن گذشت، تشکر میکنم؛ چه این موضوع، بخش جداییناپذیری از لحظات و نقاط عطفی است که امت اسلامی ما از آغاز عملیات مبارک طوفان الاقصی تجربه میکند.
وی با اشاره به اهمیت هر نبرد با رژیم صهیونیستی گفت: هر نبردی با رژیم صهیونیستی، نقطه عطفی است که ما را ملزم به بررسی دقیق آن میکند و از جمله مهمترین آنها، نبرد 12 روزه بین جمهوری اسلامی ایران و رژیم صهیونیستی است؛ زیرا این نبرد، بخش جداییناپذیری از نبرد برای آزادسازی فلسطین و آزادگان جهان از چنگال استکبار جهانی است که ابزار قدرتمند آن، رژیم صهیونیستی است؛ رژیمی که مایه رسوایی شعارها و قوانین بینالمللی در جهان شده است.
الحسانی تأکید کرد: به دو نکته مهم اشاره میکنم.
زیرا واژگان سیاسی دارای معانی متعددی هستند که نباید از آنها غافل شد.
این واژگان، همان چیزی است که هر طرف برای توجیه اقدامات خود از آن استفاده میکند.
متفکر و متخصص در قضایای اندیشه اسلامی از کشور مغرب با بیان اینکه نخست به موضوع جنگ وجودی می پردازم، عنوان کرد: این راهبردی است که رژیم صهیونیستی بر اساس آن سیاستگذاری و برنامهریزی میکند؛ از جمله عنوان ناعادلانهاش که طبق تمام قوانین اخلاقی و بینالمللی محکوم است.
بنابراین، حمله به جمهوری اسلامی ایران نباید از این موضوع جدا شود.
دشمن، جمهوری اسلامی ایران را نه فقط یک دشمن، بلکه یک تهدید وجودی برای خود میداند.
این نشان میدهد که نبرد تمام نشده است.
الحسانی، دومین نکته را ساختار داخلی جمهوری اسلامی ایران عنوان کرد و افزود: تجاوز صهیونیستی ثابت کرده است که مردم ایران، به یک بدنه متحد پشت رهبری تبدیل شدهاند.
بنابراین، این حس تعلق باید توسعه یابد و این دستاورد، تثبیت شود.
از نگاه امنیتی، پیشگیری و مبارزه با نفوذ امنیتی باید به اولویت اصلی تبدیل شود و مانند مسئله فناوری هستهای با آن نگاه شود.
وی همچنین درباره اهمیت وحدت در داخل امت اسلامی اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران در حال تجربه یک لحظه تاریخی است که باید از آن برای تحکیم وحدت امت و وحدت بین جریانات متعدد استفاده کند و این را به یک گام عملی، روشمند و استراتژیک تبدیل کند.
انتهای پیام/