خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 22 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مسئول نمایندگی ولی فقیه در ‌بنیاد شهید البرز معرفی شد

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 22 تیر 1404 - 15:13
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز عدم حضور نماینده ولی فقیه در ساختار رسمی بنیاد شهید استان را یکی از خلاهای این اداره کل در سال های اخیر برشمرد و گفت: امروز این خلا با معرفی حجت الاسلام رزاقی برطرف شد.
بنياد،شهيد،ايثارگران،شهدا،مسير،استان،فقيه،الهي،امور،البرز،نم ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، امیرحسین دانش کهن، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز، صبح امروز در آیین معارفه مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران استان که با حضور مشاور عالی نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای اخیر، بر گام برداشتن در مسیر این شهیدان تاکید کرد.
وی با اشاره به آیه وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِینَ قُتِلُوا فِی سَبِیلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْیَاءٌ عِندَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُونَ مطرح کرد: بی شک شهدا زنده و ناظر بر اعمال و رفتار ما هستند و تاثیرات مثبت و معنوی خدمت در این راه، برکات زیادی در زندگی فردی و اجتماعی خادمین این مسیر دارد.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز عدم حضور نماینده ولی فقیه در ساختار رسمی بنیاد شهید استان را یکی از خلاهای این اداره کل در سال های اخیر برشمرد و اذعان کرد: امروز این خلا با معرفی حجت‌الاسلام رزاقی برطرف شد و امیدواریم به برکت خون شهدا و با تدابیر وی، شاهد اتفاقات و عملکردهای مثبت و سازنده ای در این مسیر باشیم.
دانش کهن با اشاره به اتفاقات اخیر و حملات تروریستی رژیم کودک کش اسرائیل و ترور جمعی از سرداران، دانشمندان هسته ای و غیرنظامیان، از حضور به موقع مردم همیشه در صحنه ایران قدردانی کرد و یادآور شد: همان‌گونه که در واقعه هفتم تیر سال 1360، شهادت آیت‌الله بهشتی و یارانش موجب بیداری عمومی و شکست جریان نفاق شد، در حوادث اخیر نیز خون پاک شهدا، دل‌های مرده را زنده کرد و انسجامی بی‌نظیر در کشور رقم زد.
وی با تاکید بر اهمیت نقش نمایندگی ولی فقیه در بنیاد شهید خاطرنشان کرد: فردی که در این سمت مشفول به فعالیت می شود، می تواند پیوند عمیق‌تری میان خدمت‌رسانی اداری و جهت‌گیری‌های ارزشی و ولایی ایجاد کند، بنابراین امروز با حضور حجت‌الاسلام رزاقی، مسیر پیش‌روی بنیاد شهید در حوزه فرهنگی، اعتقادی و راهبری، بیش از گذشته تقویت خواهد شد.
حجت الاسلام و المسلمین دوست محمدی، مشاور عالی نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز در این مراسم توضیح داد: همان‌گونه که نیروهای نظامی در رزمایش‌ها شرکت می‌کنند تا نقاط ضعف و قوت خود را بشناسند، انسان مؤمن نیز در طول زندگی باید آزمون هایی را سپری کند تا به درک روشنی از ظرفیت ها و کمبودهای احتمالی برسد و در صدد تقویت نقاط قوت و برطرف کردن نقاط ضعف برآید.
وی افزود: آزمون های الهی انسان را متوجه نقاط آسیب پذیر درونی می کند و صبر و بردباری و سپس تجربه او در مواجهه با مشکلات و بحران های اقتصادی، اجتماعی، خانوادگی و ...
را افزایش می دهد.
قطعا در این مسیر خداوند نیز او را یاری می کند تا از آزمون ها سربلند بیرون آید.
مومن حقیقی همچنین در معرض مجاهدت های درونی نیز قرار می گیرد که از جهاد بیرونی دشوارتر است.
مشاور عالی نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با تاکید بر اینکه مؤمن باید بتواند در میدان کنترل خشم، غلبه بر خودخواهی، حسد، ریا، کینه و تعصب، مجاهدت کند، به حوادث اخیر نیز اشاره و بیان کرد: حوادث این چنینی در حقیقت فرصتی برای واکاوی درون و اصلاح نفس انسان هاست.
اگر ملتی بخواهد در برابر دشمنانی همچون اسرائیل و آمریکا بایستد ابتدا باید به پالایش درونی خود بپردازد.
حجت الاسلام والمسلمین دوست محمدی عنوان کرد: خداوند این حوادث را در مسیر زندگی ما قرار می دهد تا موریانه‌های پنهان در جان و جامعه آشکار شوند و متوجه شویم کجای قصه‌ قرار گرفته ایم و کدام رفتار و گفتار ما باید اصلاح شود.
افرادی که در بنیاد شهید کار می کنند به نوعی مجداهدان خط مقدم خدمت به خانواده های شهدا و ایثارگران هستند و تلاش های صادقانه، نردبان ارتقای معنویت آنهاست.
وی در پایان ضمن قدردانی از زحمات عوامل بنیاد شهید استان البرز، تصریح کرد: نگاه ما در نهاد نمایندگی ولی‌فقیه، نگاهی هم‌افزاست لذا معرفی حجت‌الاسلام رزاقی به‌عنوان مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در استان البرز به عنوان مشاور و یاوری مطمئن برای مدیرکل و خانواده های معظم شهدا و ایثارگران، گامی مهم در مسیر تقویت بنیان‌های اعتقادی، فرهنگی و نظارتی بنیاد خواهد بود.
حجت‌الاسلام والمسلمین رزاقی، مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز نیز در این آئین با اشاره به جایگاه والای شهدا در محضر الهی تاکید کرد.
خدمت به خانواده‌های معظم شهدا صرفاً وظیفه‌ای سازمانی نیست، بلکه عبادتی عمیق و مسیری است که به‌سوی رضوان الهی می رود و در پیشگاه پروردگار، جایگاه و ارزش بسزایی دارد.
وی اذعان کرد: خدمت در این عرصه، فرصتی برای تهذیب نفس و تقرب به درگاه الهی برای خود ماست و تلاش ما نیز باید در جهت دستیابی به رضای الهی باشد.
من نیز امیدوارم در کنار سایر همکاران با استعانت از پروردگار و دعای خیر خانواده‌های معظم شهدا، در مسیر خدمت صادقانه و الهی در این مجموعه، موفق بوده و بتوانیم خدمتی ارزشمند به جامعه هدف داشته باشیم.
انتهای پیام/