خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 22 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کار‌هایی که کودکان برای سلامت روان خود در عصر دیجیتال انجام می‌دهند

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | یکشنبه، 22 تیر 1404 - 14:40
مطالعه‌ای جدید نشان داده که کودکان به نگرانی‌های فزاینده مبنی بر مضر بودن گذراندن وقت زیاد در فضای مجازی پاسخ می‌دهند.
مطالعه،اجتماعي،نوجوانان،كودكان،درصد،آنلاين،هوشمند،روان

باشگاه خبرنگاران جوان؛ جواد فراهانی - یک مطالعه جدید نشان داده است که کودکان به نگرانی‌های فزاینده مبنی بر مضر بودن گذراندن وقت زیاد در فضای مجازی پاسخ می‌دهند.
این مطالعه نشان داد که این امر با کنترل استفاده از رسانه‌های اجتماعی و تلفن‌های هوشمند به جای تکیه بر والدین برای اعمال محدودیت‌ها، محقق می‌شود.
تغییر در رفتار
این مطالعه توضیح می‌دهد که کودکان به طور فزاینده‌ای از گوشی‌های هوشمند خود فاصله می‌گیرند تا سلامت روان، امنیت شخصی و دامنه تمرکز خود را بهتر مدیریت کنند.
طبق این مطالعه، بر اساس نظرسنجی از ۲۰ هزار جوان و والدین آنها در ۱۸ کشور، تعداد نوجوانان ۱۲ تا ۱۵ ساله که از تلفن‌های هوشمند، رایانه‌ها و آی‌پد‌ها فاصله می‌گیرند، در مقایسه با سه سال پیش ۴۰ درصد افزایش یافته است.
در بحبوحه جنجال‌های حقوقی، کشور‌ها قوانین جدیدی را برای تأیید سن آنلاین وضع می‌کنند.
این مطالعه نشان داد که کودکان و نوجوانان گزینه‌های مختلفی را برای مدیریت تأثیر اینترنت بر سلامت روان خود امتحان می‌کنند، از جمله استراحت و دوری از رسانه‌های اجتماعی، پرت کردن حواس خود از منفی‌بافی‌های آنلاین، جست‌وجوی تجربیات مثبت‌تر آنلاین و در برخی موارد، توقف کامل استفاده از رسانه‌های اجتماعی.
رفتار کودکان ناشی از پیام‌هایی است که از والدین، رسانه‌ها و تجربیات خودشان دریافت می‌کنند مبنی بر اینکه استفاده بیش از حد از رسانه‌های اجتماعی همیشه برای آنها مفید نیست.
بنابراین، آنها راه‌های مختلفی را برای محافظت از سلامت روان خود امتحان می‌کنند، بدون اینکه بخواهند کاملاً از رسانه‌های اجتماعی دست بکشند.
در همین راستا، گزارشی که سال گذشته منتشر شد، نشان داد که ۳۳ درصد از نوجوانان ۸ تا ۱۷ ساله معتقدند که زمان استفاده‌شان از صفحه نمایش بیش از حد طولانی است.
در همین حال، گزارش دیگری نشان داد که ۴۷ درصد از نوجوانان ۱۶ تا ۲۴ ساله اعلان‌ها را خاموش کرده و از حالت «مزاحم نشوید» استفاده می‌کنند که این رقم نسبت به ۴۰ درصد در سال ۲۰۲۳ افزایش یافته است.
منبع: ارم نیوز