ضرورت تعیین تکلیف نظام پرداخت در سطوح ۲ و ۳ برنامه پزشکی خانواده
معاون بهداشت وزارت بهداشت، به تشریح روند اجرای برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع در کشور پرداخت.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وبدا، علیرضا رئیسی، در نهمین جلسه ستاد اجرایی کشوری برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع که با حضور وزیر بهداشت برگزار شد، گفت: با وجود شرایط خاصی که در هفتههای گذشته در کشور حاکم بود، دانشگاههای علوم پزشکی فعالیتهای خود را متوقف نکردند و روند برنامه پزشکی خانواده را به صورت پیوسته ادامه دادند.
بازدیدهای میدانی نیز نشان میدهد که همکاران ما در استانها با جدیّت پیگیر اجرای برنامهها بودهاند و این جای قدردانی دارد.
رئیس دبیرخانه ستاد اجرایی کشوری برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع با تأکید بر ضرورت تعیین تکلیف نظام پرداخت و تخصیص منابع مالی در سطوح دو و سه، در ادامه گزارشی از آخرین وضعیت اجرای نظام ارجاع الکترونیک ارائه کرد و افزود: در حال حاضر، ۱۰۰ درصد دانشگاهها در نظام ارجاع فعال هستند.
۶۵ درصد از HIS برای دریافت ارجاع استفاده میکنند و ۴۳ درصد نیز از هر دو مسیر پنل بیمه و HIS بهرهمندند.
ارجاع الکترونیک برای بیمهشدگان بیمه سلامت به صورت کامل برقرار است، اما در مورد بیمهشدگان تأمین اجتماعی فقط ۱۵ درصد ارجاع الکترونیک ثبت میشود که نیاز به اصلاح فوری دارد.
همچنین در این جلسه، گزارش وضعیت ارجاع الکترونیک توسط رئیس مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت، ارائه شد.
تعیین تکلیف صدور ابلاغ استانداران به عنوان رؤسای ستادهای استانی برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع نیز از دیگر محورهای این نشست بود.
ارائه گزارش سند تلفیق توسط دبیر کمیته کشوری تلفیق برنامه پزشکی خانواده و بررسی مشکلات پرداخت به مراقبین سلامت در دانشگاه علوم پزشکی مازندران ذیل نسخه ۰۲ برنامه پزشکی خانواده شهری، از دیگر موضوعات مهم مطرح شده در جلسه بود.