خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 22 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دستور قضائی مبنی بر انتشار تصاویر سارقان مامور نما در شهرری

مهر | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 22 تیر 1404 - 13:40
فرمانده انتظامی شهرستان ری از دستگیری اعضای باند حرفه‌ای سارقان مامورنما خبر داد و گفت: با دستور قضائی، تصاویر بدون پوشش متهمان برای شناسایی منتشر شد.
ري،سرقت،شهرستان،پليس،آگاهي،متهمان،انتظامي

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ حسین مافی، فرمانده انتظامی شهرستان ری گفت: با وقوع چند فقره سرقت از سالمندان و اتباع خارجی توسط چند سارق مامورنما در محورهای مواصلاتی شهرستان ری، دستگیری آنها به در دستورکار مأموران اداره مبارزه با سرقت پلیس آگاهی این فرماندهی قرار گرفت.
وی گفت: متهمان با عنوان مأمور انتظامی، تلفن همراه و کارت بانکی و اشیای گران قیمت شهروندان را گرفته و به سرعت متواری می‌شدند.
وی افزود: سارقان با استفاده از برخی تجهیزات قلابی پلیسی اقدام به سرقت می‌کردند که نیاز است مردم در مواجهه با افرادی که با لباس و خودرو شخصی خود را مأمور معرفی می‌کنند کارت شناسایی معتبر و حکم مأموریت آنان را درخواست کنند.
فرمانده انتظامی شهرستان ری با بیان اینکه کارآگاهان پلیس آگاهی با تلاش چندین روزه و به کارگیری اقدامات پلیسی موفق به دستگیری سه سارق حرفه‌ای در خصوص این سرقت‌ها شدند، اظهار کرد: افراد دستگیر شده از متهمان سابقه دار هستند که توسط مأموران پلیس آگاهی شهرستان ری دستگیر شدند.
رئیس پلیس شهرستان ری بیان کرد: تاکنون بیش از ۱۰ مالباخته سارقان را شناسایی کردند.
وی افزود: با دستور شعبه ۱۰۳ دادگاه شهر حسن آباد، تصویر بدون پوشش متهمان منتشر می‌شود تا چنانچه شهروندان با این شیوه و یا توسط این افراد مورد سرقت قرار گرفته‌اند، برای شکایت به پلیس آگاهی شهر ری، اداره مبارزه با سرقت مراجعه کنند.