پاسداشت شهید امدادگر در نطنز+تصاویر
مردم نطنز در مراسمی یاد شهید امدادگر مجتبی ملکی را گرامی داشتند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کاشان، در مراسمی در حسینیه مرکزی شهر نطنز با حضور پرشور مردم و مسیولین یاد شهید امدادگر مجتبی ملکی گرامی داشته شد و در این برنامه معنوی که خانواده شهید امدادگر مجتبی ملکی هم حضور داشتند انجمن هنرهای نمایشی نطنز به اجرای نمایش آیینی محشر پرداخت
علی ترابیان در توضیح این برنامه گفت: شهید مجتبی ملکی سالهای سال در هلال احمر شهرستان نطنز مشغول خدمت به مردم بود و مصداق کامل فرمایش سید الشهدای مقاومت شهید حاج قاسم سلیمانی بود که میفرمودند شرط شهید شدن، شهید بودن است و شهید ملکی در دوران حیات خود بوی شهادت از رفتارش استشمام میشد و حتی در فیلمی که از او به یادگار مانده این موضوع از جانب خودشان بیان میشود.
رئیس انجمن هنرهای نمایشی نطنز ادامه داد: مردم نطنز مردم قدرشناسی هستند و تجلیل از شهید ملکی و خانواده ایشان را وظیفه خود میدانستند و به خاطر همین برنامه ای تدارک دیده شد تا با حضور مردم و مسئولین این دینی که بر گردن خودمان احساس میکردیم، ادا کنیم و حضور گسترده مردم هم در این مراسم همین موضوع را نشان داد
وی ضمن تشکر از خانواده شهید امدادگر مجتبی ملکی که با حضورشان زینت بخش این مراسم شدند افزود: منش این خانواده شهید درس آموز است؛ آنها با صلابت تمام از ایستادگی در مقابل دشمن سخن میگویند؛ یادم هست روز اولی که مجتبی ملکی به شهادت رسید وقتی برای خانواده آنها پیامک زدیم پاسخی که دادند این بود که ما ملت شهادتیم.
در این مراسم پدر شهید ملکی هم به سخنرانی پرداخت؛ پدر شهید گفت: مجتبی نماز اول وقتش ترک نمیشد و همیشه قرآن همراهش بود؛ صبور بود و این خصوصیت را آنهایی که با او برخورد داشتند به راحتی میدیدند و او اهل بیتی زندگی کرد و پای کار ولایت بود.
به گزارش تسنیم؛ این مراسم با حضور امدادگران هلال احمر شهرستان و اعضای هیأت کوهنوردی شهرستان برگزار شد که شهید مجتبی ملکی در ایام حضور خود در نطنز در کنار آنها فعالیت داشت.
در پایان مراسم هم با حضور فرماندار شهرستان نطنز، دادستان شهرستان و سایر مسیولین با اهدای تابلویی زیبا یاد این شهید بزرگوار گرامی داشته شد.
شهید امدادگر مجتبی ملکی در ایام جنگ تحمیلی اخیر در حمله رژیم صهیونسیتی به آمبولانس هلال احمر در تهران به شهادت رسید.
مادر این شهید از اهالی روستای یارند نطنز است.
انتهای پیام/801